Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Елизабет Живкова поддържа и сайт за продажба на бижута.
Елизабет Живкова поддържа и сайт за продажба на бижута.

Тед Живков живее в САЩ, Елизабет - в Милано. Странят от публичност и не споменават произхода си

Елитно образование в чужбина, кариера на моден дизайнер в Италия и динамичен живот в Ню Йорк. Профилът на 30-годишната дъщеря на Владимир Живков Елизабет няма нищо общо с този на останалите членове на най-известната фамилия у нас.

Докато животът на баща й, леля й Людмила, дори на

първия й братовчед Тодор Славков

преминава в сянката на бившия Първи Тодор Живков, двете деца на Владимир окончателно късат тази връзка.

Те съзнателно избират живота далеч от държавата, в която винаги ще са известни като наследници на Живков. Дори и в чужбина старателно се пазят да не бъдат асоциирани с произхода си. Макар да поддържа връзка до последно с баща си и останалите от семейството и да работи в сферата на модата, Елизабет прави всичко възможно да скрие самоличността си. Дори и зад граница, младата жена

изписва фамилията си предимно с инициали

Завършила е моден дизайн в Италия, в момента живее в Милано, но прекарва голяма част от времето си в Ню Йорк, където също се опитва да пробие в професията. Елизабет има и немалко изяви като журналист на свободна практика. Има собствен блог, в който публикува подкасти и интервюта с творци от цял свят и с различни националности. Младата наследница на фамилията е дъщеря на Владимир от втория му

брак с Валентина Станимирова

Родена е в най-размирното време на държавата, след управлението на дядо й - 1991 г. Още тогава майка й Валя е решена да я скрие, доколкото е възможно, от хорския интерес. Учи в Американския колеж в София и веднага след това заминава за Италия. Макар и от различни бракове, Елизабет и доведеният й брат, който се представя в САЩ с името Тед Влад,

са в добри отношения

През всичките тези години те поддържат връзка, а Елизабет познава добре съпругата му - рускинята Вероника, и двамата си племенници.

Тед Влад Морган е дете на Владимир от брака му красавицата Маруся Мирчевска. Страстната любов от времето на соца завършва повече от скандално, а Маруся успява да замине в САЩ със сина си. Зад океана той трупа известност и стабилни доходи като играч на покер.

Справка в покер сайтовете показва, че за последно е участвал в турнир през февруари 2020 година, когато е спечелил едва 550 долара. Преди това сериозна сума печели през 2019 г. - 20 000 долара.

От година и половина той няма участия. Други покер играчи, с които е комуникирал в активния си период, разкриха, че Тед се е насочил към различно поприще в момента и не се занимава с хазарт, а се опитва да развива бизнес, продавайки аксесоари за голф.

Тодор Живков-младши, който се подвизава като Тед Влад в САЩ, със семейството си.
Тодор Живков-младши, който се подвизава като Тед Влад в САЩ, със семейството си.