Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: СЪДРУЖИЕ

Работа: От първия ден на седмицата ви изненадват промени. Имате възможност да разгърнете сериозна и доходоносна работа в съдружие с ваши нови делови партньори. Покажете на какво сте способни. Не избързвайте. От понеделник се чувствате стабилни и доволни. Доброто ви настроение ще повлияе и на околните. Нямате причина да се притеснявате за финансовото си състояние. Въпреки напрежението резултатите от завършването на спешните задачи е неочаквано високо финансово възнаграждение, което ще получите след седмица. Не бива да влагате парите веднага в необмислени инвестиции.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако се предпазвате от хранителни отравяния. Ако се притеснявате без причина, ще си докарате здравословни проблеми.

Любов: В личния си живот се подгответе за положителни промени. Несемейните може да срещнат подходящата половинка.

ТЕЛЕЦ: ВНИМАНИЕ

Работа: Бъдете внимателни и не допускайте импулсивни действия дори ако сте впечатлени от ново предложение, защото заради прибързаност рискувате да си създадете проблеми, от които трудно ще се измъкнете. Работете спокойно и ще се справите с всичките си задължения. Най-добре е да се подчините и да се примирите със съдбовните изисквания. О понеделник гледайте философски на неприятностите и проблемите, за да не изпадате в паника, колкото и да ви е чуждо това състояние. Усещането за спокойствие ще ви възвърне позагубената увереност и здрав разсъдък.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Депресирани сте заради липса на почивка и заради промени в политическата и икономическата обстановка в страна. Не се вживявайте.

Любов: Личните ви отношения са проблемни. Избягвайте запознанствата и флиртовете само защото сте ревниви и досадни, а любимите ви не издържат на разпитите ви.

БЛИЗНАЦИ: СРЕЩИ

Работа: Още в началото на седмицата отложете важните си срещи, които и без това няма как да осъществите. Не се натоварвайте с непосилна работа. Ще се наложи да оцените правилно ставащото, бъдете безпристрастни. Ключът към успеха е вашата добросъвестност. От понеделник дните ви носят хармония в отношенията, което ви радва. На работното място е спокойно, ако сами не напрегнете обстановката. Не е изключено да спорите със свой колега, защото отхвърляте неговите идеи. Не давайте съгласието си за рисковани инвестиции. Засилва се увереността ви, че ще приключите задачите си в поставения срок.

Здраве: Отново трябва да обърнете сериозно внимание на здравето си. Дихателните проблеми и алергичните реакции са чести през този сезон, ако не се грижите за кожата си.

Любов: Вашите близки искат да направите невъзможното, за да отидете на почивка в скъп курорт това лято, и ви изнервят с предложенията си. Постигнете компромис.

РАК: САМОУВЕРЕНОСТ

Работа: През първите дни на седмицата губите типичната си самоувереност заради погрешни изводи, които дават резултати във ваша вреда. Не изливайте гнева си върху своите колеги. Общуването с деловите партньори ви помага да стабилизирате финансовото си състояние и да положите основите за бъдещите си професионални постижения. От понеделник очаквайте трудности при постигането на мечтаните материални цели. Не пропилявайте шансовете си за уговаряне на доходна работа. Приемете отправеното ви делово предложение като съдбовен дар. Бъдете внимателни, защото сте склонни да се заяждате.

Здраве: Здравето ви налага да си почивате, за да не си навредите. Знаете, че въпреки желанието да сте полезни, горещините не ви понасят и натоварването ви вреди.

Любов: Любимите ви са дистанцирани от вас заради нежеланието ви да изпълните искането им и да се прибирате по-рано от работа.

ЛЪВ: ЯДОВЕ

Работа: От четвъртък и най-вече през почивните дни ще се ядосате на свои близки, защото имат различни от вашите планове. Няма как да ви попречат да отидете на работа въпреки опитите им да ви натоварят със задължения, но ще ви притесняват с чести обаждания, които също са пречка, за да работите спокойно. От понеделник продължавате да сте във властта на емоцията заради предишните дни, но ви очакват познанства, срещи и разговори, които ви пречат да сте достатъчно прозорливи. Намерете бързо решение на проблемите си. Ако сте концентрирани и търпеливи, ще се справите със задълженията си.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но сте доста напрегнати и изнервени. Вземете си отпуск или за отмора пътувайте през почивните дни.

Любов: Стабилизирайте постигнатото в отношенията с интимната си половинка и не позволявайте емоцията да развали вече създадените хармонични отношения.

ДЕВА: НЕПРИЯТНИ ЕМОЦИИ

Работа: От първия ден на седмицата заради капризите на ваши роднини, които са дошли у вас неочаквано и искат да ги заведете е тях на почивка, ви предстои наситен с неприятни емоции период. От една страна, се налага да работите до късните часове през тези дни. От друга - да се занимавате с чужди проблеми. От понеделник се настройте за много работа, чрез която ще впечатлите както началниците си, така и хора, които до този момент не признаваха възможностите ви. Бъдете умерени и тактични. По-добре ще бъде и за вас, и за хората от професионалното ви обкръжение, ако сте естествени. Избягвайте новите запознанства.

Здраве: Обърнете внимание на здравето си. Знаете, че ако не си почивате, трудно се възстановявате. През летните месеци не са изключени оплаквания от стомашни и жлъчни проблеми.

Любов: Поискали сте среща с ваша интимна връзка, която обърква живота ви. Отказът да приключите отношенията си и заканата й да ви разведе са причина да сте гневни на целия свят.

ВЕЗНИ: ПЛАНИРАНИ ЗАДАЧИ

Работа: В началото на седмицата отложете планираните задачи. Проявата на егоизъм и нетърпимостта ви към идеи, с които не сте съгласни, ще усложнят отношенията с колегите ви. Грешките на работното място със сигурност ще доведат до разочарование. От понеделник събудете любопитството на своите колеги, като ги запознаете с новите си проекти и им помогнете да вникнат в същността им, за да ви подкрепят. Постигнете ли хармония около вас, приемете, че е заслужена награда заради всичко, което ви потискаше предишния ден. Печалбите са за всички, които осъществяват търговска дейност.

Здраве: Здравето ви е стабилно. В отлична форма сте, но не се отказвате да се оплаквате от умора и домакинска работа. Проблемите идват от липсата на положителни емоции.

Любов: Не забравяйте за семейните си задължения, за да избегнете разправиите с брачната си половинка. Склонни сте на изневери, които трудно ще бъдат оправдани.

СКОРПИОН: ПРИБЪРЗАНОСТ

Работа: От четвъртък не е полезно прибързано да се заемете с мечтаните нови задачи, за да избегнете проблемите. Трудностите на работното ви място са породени от забравени грешки. Ще се справите, ако сте търпеливи, но може би ще работите и през почивните дни. От понеделник очаквайте изненадващо предложение, което ще повлияе сериозно на професионалната ви кариера. Във вашите ръце са успехът и шансът да разширите дейността на своята фирма. Тези, които се занимават с изкуство, ще получат предложения за работа зад граница. Съветът ми е да не пропиляват тази възможност за изява.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Не се вглеждайте в себе си, търсейки причина за оплаквания, за да ви съжаляват и за да оправдаете заниженото си либидо.

Любов: Отношенията с любимите ви хора са хармонични и не трябва да ги съсипвате заради пренебрежително отношение. Компромисите от ваша страна са гаранция за успех.

СТРЕЛЕЦ; ФИНАНСОВИ ЗАГУБИ

Работа: От първия ден на седмицата се предпазвайте от кражба на документи и финансови загуби. Ако сте изнервени, трудно ще сдържате агресията си към хората около вас, особено при опит да ви ядосват. Бъдете въздържани. Не е изключено да ви замесят в интриги, които ще сринат авторитета ви. От понеделник сте импулсивни и устремени към нови хоризонти. Искате да осъществите своя голяма мечта, но не го правете с устрем, който може рязко да бъде блокиран заради неочаквани трудности. Пригответе се за неприятности, свързани с желанието ви да уговорите срещи с влиятелни хора. Ако се налага да изнасяте доклад, го подгответе на спокойствие.

Здраве: Бъдете внимателни към здравето си. Натоварени сте с работа, горещините не ви се отразяват добра, ако сте с наднормено тегло. Почивка и повече сън са задължителни.

Любов: Нещо в личните отношения ви притеснява в последните дни, въпреки че са привидно стабилни. Не проявявайте агресия и не създавайте безпричинни проблеми.

КОЗИРОГ: ПРОМЕНИ

Работа: През първите дни на седмицата ще изживеете положителни промени. Съдбата ви помага да се справите със задачите си, които ви притискат със срок за изпълнение. Денят е идеален за пътувания. Признанието и добрите резултати са ви гарантирани, ако гледате безпристрастно на ставащото. В дните от понеделник до сряда ще се справяте с неприятната изненада, че ваш конкурент се опитва да ви отстрани от заемания пост. Бъдете бдителни. Занемарили сте задълженията си и създавате повод за критика. Търсите упорито нови източници за доходи. Не давайте заеми, ако нямате финансова стабилност, за да избегнете бъдещи проблеми.

Здраве: В здравословно отношение денят ви не е добър. Възстановете се от старо заболяване, което, ако не сте отговорни към себе си, може да ви създаде бъдещи проблеми.

Любов: Заслепени от чувствата си, не сте подозирали, че без да изневерят, любимите ви имат свой живот, който не искате да приемете. Не се поддавайте във властта на ревност и емоция.

ВОДОЛЕЙ: РИСК

Работа: От четвъртък до неделя се предпазвайте от рисковани начинания, за да избегнете финансовите загуби, възможни и през почивните дни. Не ви съветвам да пътувате. Откажете се от желанието си да започнете ремонт и да връщате пари. Отложете домашните задължения. От понеделник се налага да мислите глобално, защото трябва да си изясните какви са плановете ви за следващите два месеца и да не допускате ненужно разпиляване. От правилното разпределение на вашите задачи зависи дали ще ги отхвърлите в срок. Препятствията са преодолими благодарение на вашата упоритост. Обмислете предстоящите търговски сделки.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но сте депресирани. Вечер, дори и да не ви се излиза, се разходете преди лягане. Ще си осигурите спокоен сън.

Любов: Вечер споделяйте проблемите с близките си, без да проявявате агресия. Обърнете внимание на семейството и децата си. Несемейните да се огледат за подходящо партньорство.

РИБИ: СПОКОЙНА РАБОТА

Работа: През първите четири дни от седмицата всичко ви се удава с лекота. Финансовите проблеми, породени от ненавременната ви щедрост, отиват на втори план. На неформална делова среща ще ви предложат нови възможности за професионална изява. Добре обмислете действията си. От понеделник не сте настроени за общуване със служебни проблеми, но ги разрешете сами без намесата на вашия началник. Тези от вас, които развиват бизнес, днес имат шанса да пожънат неочакван успех. Не се включвайте в разговори, свързани с предложение за съдружие, дори и ако ги провеждате с приятели, на които имате доверие.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Избягвайте газираните напитки. Може да почувствате болка в стомаха, лято е. Не се хранете с тлъсто месо в горещините и избягвайте алкохола.

Любов: Ще ви изненадат романтични запознанства. Бъдете внимателни, защото може и да не са подходящи за интимна връзка и да ви разочароват.