Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

НИДАЛ АЛГАФАРИ
НИДАЛ АЛГАФАРИ

Приятели,

една от най-смелите журналистки в България е тръгнала по дирите на даренията за предизборни кампании. Всички предполагахме или знаехме, че даруващите са едни и същи и даряват винаги, макар самите те да не притежават такива възможности или даренията са им всичките възможности. Работата на партийните счетоводители е да скалъпят някакъв отчет за парлама пред държавните институции, който път от своя страна НИКОГА не са проверявали истинността на подадените документи. Пенсионери са дарявали за кампанията на Радев цялата си пенсия, твърди в репортаж журналистката. Според мен тя може да стигне само до там, че да се усъмни в даренията. По-нагоре няма да стигне. Защо ли? Защото са пари от всичко, което е забранено в НК. Корупция, рушвети, наркотици, проституция, грабежи, автоджамбази и контрабанда се преплитат около предизборните кампании. Как може да различим от къде са дошли ли.... По деянията ще ги познаете. Защо едни групировки или кръгове в определени периоди от време са облагодетелствани, а други не? Защо необлагодетелстваните преди, при смяна на персоната на висок пост, започват да виреят?

Толкова силно ли е обичан и любен даден персонаж, че пенсионер, едвам преживяващ, ще да отдели не от залъчето си, а целият си залък за да покаже муцуната си кандидатстващият за влас персон?

Толкова ли са богати тези пенсионери, че не само социално слабите, да даряват през два месеца всичко което имат?

Всички твърдим, че изборите са скъпи но имаме предвид само държавните разходи. Ами партийните? Субсидиите със сигурност не стигат да издържаш телевизии, вестници, сайтове, апаратчици, сгради, ток, вода, отопление, горива и консумативи, камо ли билбордове, реклами, тролове, ПР, имиджмейкъри и други.

Сега в допълнение ще им се намали субсидията на партиите. Тогава какво щавене на бизнеса в сянка ще падне!

От фейсбук