ВИП съквартиранти 2017

22.08.2017;

Понеже наближава септември, а телевизиите започват битката на риалититата, днес се замислих какъв би бил моят избор, ако бях главен редактор на Вип Брадър.

Мислих, мислих и измислих следното:

Вип съквартиранти 2017:

1. Гошо от Почивка - известен е, интересен е, неговите опуси за Ицата Стоичков, Бербатов, Мирела и кой ли още не са докосвали не веднъж сърцата ни.

В къщата на Гошо бих осигурил мини звукозаписно студио и бих му възложил мисия да записва по няколко парчета на ден, докато претенциозните съквартиранти изпадат в истерия.

2. Иван Звездев - кулинарната легенда Иван Звездев е автор на най - великата рецепта - кулинарният шедьовър "Пица - бухтичка", а освен това, подобно на колегата си Емо Чолаков и той често рецитира стихотворения:

"И след яйцата

да направим салата"

Бих накарал Звездев да готви отбрани блюда като "Чорбичка - яхнийка", "Пържолка - мръвчица" и "Наденичка - суджученце" за нуждите на гладните съквартиранти.

3. Неделя Щонова - всяко шоу има нужда от лекар! Точка по въпроса! И всяка неделя доктор Щонова ще празнува имен ден и ще черпи всички в къщата със спирт, йод - бензин и различни обезболяващи хапчета за по - добро настроение.

4. Стратия - пренебрегван от медиите, но по свой начин велик. В къщата би могъл да помага на Гошето с бек вокали и би могъл да се влюбва платонично в доктор Щонова.

И БГ РАДИО НАЙ - НАКРАЯ БИХА МУ ДАЛИ НАГРАДА ЗА ЦЯЛОСТЕН ПРИНОС!!!

5. Паел Пав и Венци Венц - при отказ да влязат в шоуто, може да бъдат заменени с българските Депеш Мод (Боби и Заки). Която и да влезе от двете двойки, ще е добре за зрителите. И за слушателите. И обратното!!!

6. При положение, че има толкова представители на шоубизнеса, няма как да не поканя Саня Армутлиева. Някой трябва да ги продуцира тия хора, нема аз да ги продуцирам, я...

7. Ивайло Нойзи Цветков - само ако е в компанията на доктор Михайлов, Харалан Александров и Лютви Местан. Проблемът е, че трябва много да раздуем щата за преводачи от латински, арамейски, урду и старонемски...

8. За втори път бих поканли Жана Бергендорф, която, след като разтрогна с Вирджиния се нарича Жана фон дер Фогелвайде - Шлезвиг Холщайн...

Ако не приеме, ще поканя някой германец с по - завъртяно име за разкош...

9. Радан Кънев, който за няколко седмици с голи ръце ще разгради моделът КОЙ в къщата...

10. Професор Вучков. Ерудираният професор може да изпълнява стари градски песни, които да бъдат превеждани на арамейски от Нойзи и мискирани с вещина от Гошо от Почивка.

11. Готвачът от кабелна телевизия TV1 - едва ли сте го гледали, но и аз едва ли съм го гледал.

12. Трендафилка Немска - няма предаване без режисьор на дублажа. Ако откаже, вариант две е легендарният Асен от предаванията на Сашо Диков ("Асене, вЪрни, Асене").

Това са моите идеи за звездни гости в новия сезон на Вип Брадър.

Като ги гледам, веднага ми идва и заглавие на сезона - "Биг Брадър - истината е някъде там"...

Май не е много оригинално, ама то па и аз съм един оригинален...

*Венци Мицов във фейсбук

Още от Коментари

Маринов: На протестите има хора, които са там, за да провокират полицаи и участници

Всяко нещо, свързано с обществено напрежение, ни притеснява. Нашата задача е да опазим обществения мир. На много места стават протести, които не са организирани съгласно закона,

Българинът е семе. И плевел, и плод...

Властта зарови България, но Българина е семе. И плевел, и плод... Амин. *От

Борисов към министрите: Разяснявайте на хората решенията за данъка върху старите коли

Премиерът Бойко Борисов препоръча на министрите да продължават да разясняват на хората управленските решения на правителството по темите за данъка върху старите коли, застраховките и горивата.

На българина дома му отнеми, детето му остави гладно, но на колата не посягай

В България трябва да се протестира абсолютно справедливо и задължително за стотици неща. Аз лично мисля, че най-сериозните ни проблеми са липсата на правосъдие и възмездие, корупцията,

"В ЕС сме за пари, а не за демокрация."

"В ЕС сме за пари, а не за демокрация." Шофьор на ЦК на БКП *От

В Македония има повече демокрация, по-малко страх и по-свободен дебат, отколкото у нас

Прекарах шест дни в Македония и имах възможност да гледам поредица от предавания по различни ТВ канали. Впечатлението ми е, че електронните медии в съседната ни страна са доста по-свободни от нашите.

Парите за пенсии не стигат, защото у нас има твърде много милионери

Парите за пенсии не стигат, не защото в държавата има твърде много пенсионери, а защото в държавата има твърде много милионери. Иво Сиромахов във

Властелинът на професорите

Последните научни открития на Иво Христов от БСП за подмолната информационна война на Холивуд срещу Русия ТРЯБВА ли задължително да си луд, или надрусан,

Извинявайте, че не се съобразихме с академичните и човешки норми - свалихме клипа

Здравейте, искам да се извиня на всички, които се чувстват засегнати от нашия клип. Съжалявам, че не съобразих, че клипът не отговаря на определени академични и човешки норми,

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.