Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Източник: Pixabay
Източник: Pixabay

Всяко един почитател на игрите на риска ще признае, че в основата на всичко остава опита и познанието на самите правила. Не случайно говорим за рулетка, тя е препоръчана от редица анализатори и позволява на всеки един нов играч да се забавлява, дори и да знае някои от основните правила. В платформата на анализаторите от Silentbet ще открием наличието на демо рулетка и освен забавление без риск, аудиторията може да тества най-различни стратегии, да опознава правилата и всичко това се случва благодарение на виртуална валута, която няма никаква стойност.

Рулетката е била разработена от Блез Паскал, но подозираме, че той самият не е подозирал какво точно ще даде на света, освен своите физични закони, той предоставя и една абсолютно балансирана игра, която в последните няколко века търпи минимални промени и всички те са в полза на играчите. Достатъчно е да забележим, че най-популярните рулетки са три вида – европейска, американска и френска, като именно американската не се смята за най-привлекателна. Добавянето на втора нула ще се отрази на всички стратегии и точно по тази причина някои клиенти я пропускат.

Един от най-важните въпроси е как се играе рулетка успешно? Нека започнем от факта, че разнообразието от разновидности ни позволява да използваме самата платформа за интегрирането на стратегии, но има една подробност, всяка една такава се отнася конкретно и за определена игра. Демо рулетката е може би най-доброто и разумно място, където всеки клиент може да тренира своите умения и да провери до каква степен точно там ще бъде успешен.

Бихме открили някои много странни твърдения, че демо игрите позволяват на клиентите да бъдат малко по-успешни, отколкото при играта с реални средства. Това обаче не е истина, защото неразумната игра и на двете платформи ще доведе до бързото изчерпване на средства.

Ето защо навсякъде ще прочетем, че отговорната игра трябва да се практикува през цялото време, а когато познаваме правилата и знаем всички тънкости при залагането, можем да превърнем дори най-лошите прогнози в положителни. Не е трудно да изчислим и шансовете, все пак печелившата позиция е само една, а разполагаме с цели 37 числа.

До тук добре, но на масата ще открием, че можем да избираме между четни и нечетни числа, черни и червени, както и да избираме в какъв интервал ще бъде съответното число. В този случай шансът става 50/50. Съществуват и някои интересни залози, които няма как да знаем, ако не сме тествали самата игра, самите чипове могат да се поставят между две числа, като така се маркират и двете. Да се поставят в редица или на колона, като отново се предоставя възможност да се избере конкретна поредица от числа. Всичко това е написано много ясно и точно в правилата, но понякога ще забележим, че именно те се пропускат.

Точно по тази причина е важно да сме подготвени или поне запознати с основните идеи. Не е трудно да открием всички тънкости и да се подобрим като играчи, но в основата на всичко, експертите винаги ще напомнят и още една важна подробност – трябва самата игра да бъде забавление и винаги да се подхожда напълно отговорно, особено след като използваме своите средства.