Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Заради 2 странни срещи в КГБ откриват секретен отдел, който пази тайните си и досега

Ген. Борис Бонев разказва за разговорите си с астронавтите Бъз олдрин и Ед Мичъл и странните им срещи в Космоса

Бившият командир на 15-и изтребителен полк, базиран на летищата в Равнец и Балчик, Николай Калев на два пъти се среща в небето с нещо, което не може да види, но то е там. Радарите са категорични, че около самолета му има обект, който е невидим.

„Попитаха ме дали виждам целта на радиолокационен прицел, който бе включен предварително – казва Калев. – Поглеждам, но никаква метка не виждам, а на индикатора на радиолокатора от земята се вижда хубава ясна метка. Аз се въртях около този обект, без да мога да го наблюдавам.“ С подобен случай той се сблъсква още веднъж в кариерата си и затова решава да се допита до свой приятел Женя, който по времето на социализма бил на висока позиция в КГБ. След промените двамата често се виждали.

Колегата му споделил, че през 70-те години в КГБ е открит секретен отдел за изучаване на НЛО, тъй като имало две срещи със същества от високоразвита цивилизация.

Бившият служител на руското разузнаване честно казал на нашия пилот, че знае малко и то само детайли, които са му препредадени от колеги поне две нива над неговия ранг.

„Тоест информацията му не бе от първо лице, а бе препредадена – усмихва се Калев. – По думите му

те се насочвали към учени, инженери и специалисти

от военнопромишления комплекс, където били концентрирани най-напредничавите технологии. Според него вероятно са имали система за наблюдение, защото в един град на около 60 км от Москва имало завод за изтребители. В съботен ден един от специалистите на завода си празнувал рождения ден на вилата. Около 00,00 ч. излязъл навън да си запали цигара и в този момент пред него кацнал овален обект. Самият Женя не знаеше повече подробности как изглеждал. От обекта слезли хуманоиди и по телепатичен път започват разговор с руския военен специалист. Поканили го да го повозят на техния космолет, но той отказал. Оправдал се, че има порок на сърцето и че не знае дали ще оживее, защото натоварването при излитането е много голямо. Обяснил им, че космонавтите винаги са легнали по гръб, защото ако стоят прави, може да загубят съзнание. Хуманоидите му внушават да си подаде ръката, той я протяга, след което по телепатичен път му предават, че е готов. Той се качва на космолета или каквото и да е било това, издигат го на голяма височина и когато той вижда кръглата форма на Земята, вече уплашен, че може да не го върнат, започва да ги моли да го върнат у дома.

Седмица по-късно той отива на доктор и там не забелязват никакъв проблем със сърдечната му дейност.

Другият случай, за който ми разказа, е подобен, но с водещ руски инженер и учен. При него обаче специалистът отказал да се качи на летящия обект. Затова заключението в КГБ било, че те се интересуват от топучени и вероятно искат да разберат докъде е стигнала науката и техниката на Земята.“

Изучаването на НЛО в КГБ

може да звучи като фантастика, но може и да не е. Още повече, едва тази година Пентагонът официално си призна, че имал специален бюджет всяка година за проучване на извънземни обекти и цивилизации. 

Защо това се случи точно сега и какви са странните приключения на наши и чужди пилоти в Космоса, четете в новия брой на сп. "Космос".