Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Искам да поздравя многогодишните си "десни" приятели, че най-после намериха смисъл в инициативата на Васил Божков "Българско лято"!?

Най-после "Синьо" "българско лято"!?
Искам да поздравя многогодишните си "десни" приятели, че най-после намериха верния път и точната ракета носител, която да ги изведа на водеща управленска позиция.
Какво ли не опитаха през последните 20 години след като от лакомия разрушиха Съюзът на Демократичните Сили...
То не беше ДСБ, после "Синя коалиция", "Реформаторски блок", "Нова Република", "Да, България", "Демократична България", но все се въртяха около 4%. Понякога над, а друг път под...
Но най-после намериха смисъл и подкрепа в инициативата на Васил Божков "Българско лято" осъществена под вещото ръководство на мислителите Минеков,Бабикян и Хаджигенов!!! Видяха и идеен смисъл в Стратегията 2020-30, списвана от ченгетата от екипа на Човекът Юмрук!!!
И хоп... процентите отидаха над 6,2%! Идеално за реализиране на "реформаторски" мандат заедно с Манолова, Трифонов, Копейкин, "Отровното трио" и осигуряване на БАЗОВ ДЕПУТАТСКИ ДОХОД на ръководствата на партийките им.
А днес и Доган ви ощастливи с помахване и благосклонно ви каза ДА от двора на Сарая в Росенец.
Бъдете щастливи!
А аз, като стар човек, който си живее в миналото си спомням едва, едва, че навремето (до 1997, беше толкова отдавна, когато хората ни гласуваха цялото си доверие) имаше нещо което се казваше БАЗОВА ПОЛИТИЧЕСКА ПОЧТЕНОСТ.
Тогава на моста имаше орли, а не папагали снасящи кукувичи яйца!