Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Екатерина Димитрова. Кадър Би Ти Ви
Екатерина Димитрова. Кадър Би Ти Ви

Историята на двама милионери без милиони от Национална лотария разказаха самите те по Би Ти Ви. Екатерина Димитрова от Бургас купила печелившия талон на 8 ноември 2019 г. Купила билет от магазин. Пътувала дни след това до София. Приели я в офис, подписала договор, според който печалбата ще се изплаща за 20 години, като само първата вноска е 200 000 лв. Обяснили й, че имало специален фонд, в който стояли печалбите. Когато си поискала спечелената сума изцяло, й обяснили, че това е забранено от комисията по хазарта и закона и не зависи от тях. Получила 200 000 и първата вноска от 40 000 лв. и нищо повече. По телефона й било обяснено, че сметките са запорирани.

Димитър Миярев
Димитър Миярев
Вторият потърпевш, Димитър Миярев спечелил своя милион през 2018 г. До момента е взел 240 000 лв. В студиото той зададе въпрос как комисията по хазарта разрешава на организатори с 10-годишен лиценз да сключват договори за изплащане на печалби за 20-годишен срок.

Двамата открили още 20 човека като тях и търсят още такива. Декларираха, че са реални, а не измислени хора, заканиха се да си търсят правата и приканиха всеки с подобна история да ги потърси.