Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Радинела преди и след корекциите на устните.
Радинела преди и след корекциите на устните.

Никой мъж не ми е купувал титлата, това не е блузка от мола

Нямам други корекции по лицето, не знам защо устните ми изглеждат така на снимки

- Г-це Чушева, как приемате нападките срещу вас, след като станахте Мис България?

- Аз съм много емоционален човек и тежко преживявам подобни неща. Но заедно с тези, които ме нападнаха, много хора ме подкрепиха и дори немалко ми се обадиха и ме поздравиха с това, че заслужавам титлата, защото съм я желала отдавна. Благодарение на тях се мотивирам и мога да докажа на останалите, че съм достойна въпреки корекциите.

Това не ме прави по-малко човек

Не знам защо устните ми изглеждат така на снимките. Да, имам хиалуронова киселина, но не знам защо така са излезли. На живо не изглежда така. Отделно това е нещо, което аз съм го направила преди 4-5 месеца и реално досега всичко трябваше да се разгради, но все още има. Другото е, че моите естествени устни също са обемни. Реших да го направя, защото е на мода и е готино. На мен ми харесва, но щом не се харесва на хората, ще се наложи да го преосмисля. Ще се опитам да възвърна нормалния вид на устните си поне до световния конкурс, но след това е лично мой избор как ще изглеждат те.

- Съжалявате ли за подобрението в устните си?

- Не знам дали трябва да се обвинявам, защото, ако не беше това, хората щяха да се хванат за нещо друго. Направих си статистика и през последните 10 години винаги има нещо с миските. Миналогодишната мис е била изключително незабелязана, при тази през 2017 г. е имало отново скандали, при предишните една била стара, другата ниска, третата грозна. Затова си мисля, че

дори да нямах корекции, българите щяха да си намерят нещо, за което да ме нападнат

А аз много исках да се явя на конкурса, и то отдавна, защото това не е първият ми опит. Когато бях на 17 години, бях на кастинг за "Мис България", но отпаднах още в началото. Тогава още беше Жени Калканджиева в организацията. Може би съм била твърде малка. Въпреки това сега се поосвободих от някои ангажименти и реших да се пробвам пак. Този път ме одобриха, стигнах до конкурс и дори до финал.

- Имате ли други корекции?

- Нямам други подобрения по лицето.

В началото на годината си сложих силикон в гърдите,

но той е толкова малък, че на повечето жени естественият бюст е по-голям. Реших да пробвам, харесва ми как стои. Друго е, когато жената има съразмерни форми и всичко е наред, поне в моите очи. Просто има дами, които нямат естествен бюст и леко го коригират. Не желая да го налагам това, но на мен ми допада.

- На какво според вас се дължи успехът ви?

- Има един тур на конкурса с въпроси, на които отговаряме: ако станем Мис България какво ще правим с тази титла, какво ще правим с екологията, как ще помогнем на деца без родители, как ще помогнем на бездомни хора или животни. Всички имахме мнение, но мисля, че моят отговор беше много пълен и точен и това се е взело предвид. Вероятно това ми е дало пълен брой точки, не знам.

Все пак не е важна само красотата,

а дисциплината и отговорността. Освен това знаете, че много хора от провинцията например имат диалект, който изиграва лоша шега в такива моменти, но не го осъзнават. Аз го нямам, но е важно да говорим правилно. Мен ме съдят за устни, а защо не попитат някого дали говори правилно.

- Появиха се спекулации, че зад вас стои мъж, който е платил солидна сума, за да спечелите титлата. Това истина ли е?

- Аз нямам мъж или годеник. Супермлада съм и имам съвсем различни приоритети в живота си. Един ден много бих се радвала да създам семейство, но сега не му е времето. Ако можеше да се купува тази титла, съм сигурна, че хиляди момичета щяха да се възползват от възможността да придобият короната, както блузка от мола. Ако беше толкова лесно, всяка втора щеше да е мис.

Това е смешно,

защото, ако имаш визия, която не подобава, и си купиш подобна титла, ще има доста въпроси как това може да се случи.

- Смятате ли, че корекциите трябва да бъдат забранени на конкурсите за красота?

- Ние живеем в XXI век и има толкова много нови тенденции, като татуировките например. Вече всеки втори човек има. Означава ли, че трябва да го сочим с пръст и да го съдим. Преди не се е гледало с добро око на подобни неща на тези конкурси, но не и сега. Такова ни е обществото. Хората, които ме нападат, не се замислят, че са целите в татуировки, но това означава ли, че шефът в работата им трябва да ги подведе под отговорност и да ги уволни. Затова смятам, че няма как да бъде забранено. По-нелепото е, че и

жени с корекции ме критикуват

Гледам да не обръщам внимание на коментарите, но най-фрапирашите ги чета. Така например видях един и си помислих, че този човек е изключително морален, и виждам момиче със силикон, устни, изкуствени нокти и мигли. И просто се питам защо те не проявят разбиране, след като сме от една порода суетни дами.

- С какво се занимавате по принцип и какви са плановете ви като Мис България?

- След като спрях да бъда адреналинка, се готвих за държавния си изпит, защото тази година завърших бакалавърската си степен. Отделно се занимавам с биопродукти на основата на алое вера. Даже станах асистент-мениджър. Дистрибутор съм, ходя по събития постоянно и предлагам тези неща на всички, които искат да се грижат за здравето си. Винаги съм на разположение и чрез мен те могат да купят и да научат за тези продукти.

Междувременно обаче мисля да започна да се готвя за световния конкурс за красота, където ще представя България, въпреки че има близо година дотогава. Трябва да поддържам формата си и разбира се, естествена визия без излишни натрапвания. В ежедневен ритуал съм превърнала грижата за кожата и тялото си, така че не смятам, че това ще е трудно. Вероятно ще имам нови ангажименти не само около каузата на конкурса, която е за чистия въздух, но и за много други. Просто

искам да отшумят тези циркове

Искам да отшуми лошото, за да направя добро не само в екологичен аспект, но и за нуждаещите се хора. Ще се опитам. И се обръщам към хората с молбата да бъдат по-добри, защото изгубихме добротата си и не желаем да погледнем отвъд визуалното.