Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Шест стриптийзьорки от еротик бар "Мулен Руж" в Слънчев бряг са посочили пред разследващи за свой сводник пловдивчанина Димо Петров, по-известен като Флорината, разкриват източници на "168 часа".

50-годишният предприемач върти нощни заведения по летни и зимни курорти, има едноименни еротик барове в Слънчев бряг и Банско, познат е на полицията, а съвсем скоро ще стане и клиент на Темида.

Флорината ще трябва да се изправи пред съда в Разлог, отново по обвинения в сводничество, но осъществявано в бара му "Мулен руж" в Банско. По данни на прокуратурата срещу Петров са повдигнати три обвинения, между които и за притежание на наркотици. Разследването вече е приключило и на 31 юли прокуратурата в Разлог е внесла обвинителен акт в съда. Въпрос на време е да бъде насрочено разпоредително заседание.

Обвиняеми заедно с Флорината са 42-годишният Станимир Т. от Бургас, ползван предимно като охрана и шофьор на момичетата в Банско, и красивата брюнетка от Поморие Жулиета Г., управителка на "Мулен Руж" в зимния курорт. 33-годишната поморийка явно е достатъчно

доверен човек

на Флорината,

защото той я назначава и в летния си еротик бар. Красавицата е сред задържаните при удара на спецполицаите в Слънчев бряг през нощта на 26 август, но по-късно е освободена и засега е без обвинения. По договор поморийката работела като барманка в "Мулен Руж", но всъщност набирала момичета, отговаряла за тях и отчитала приходите на съдържателя на бара, твърдят разследващи.

Малко след полунощ на 26 август от бара пред очите на купонясващи туристи са изведени десетина момичета, а Флорината е

зрелищно

арестуван

и отведен с белезници в районното управление в Слънчев бряг. Според запознати той също се занимавал с набирането и "мотивирането" на танцьорките.

На някои от по-търсените е обещавана дори една втора от заработеното.

Голяма част от клиентелата в Слънчев бряг била от чужденци, но имало и българи. Жриците обслужвали клиентите в специално пригодени стаички в еротик бара, а по желание и в хотелски стаи.

Посветени в акцията за разбиването на бардака разказват, че когато спецполицаи нахлули в "Мулен Руж", заварили някои от проститутките на калъп. Стандартният сеанс вървял по 100 лв. и бил около 15-20 минути, но по преценка на момичето цената можело да скочи, особено ако се търсел по-нестандартен секс.

Стриптийз барът на Флорината в Слънчев бряг работи от години, разказват хотелиери. Той се намира в непосредствена близост до заведението "Викинг", стопанисвано от вдовицата на убития сикаджийски бос Бай Миле - Силвия Панагонова.

Осведомени твърдят, че еротик барът реално е на територия на Панагонова, а Флорината се явявал неин наемател. Черно на бяло обаче пловдивският бизнесмен има няколко регистрирани еднолични търговски дружества, които се занимават с всичко, разрешено от закона, установи проверка на "168 часа".

Близки до обвинения в сводничество разказват, че той отворил еротик бар и в Банско през ноември 2017 г., наемайки помещение на петдесетина метра от комплекс "Стражите". 5-минутен персонален еротичен танц струвал 20 лв., а за секс услуги клиентът плащал минимум стотачка.

Оборотът

достигал до 20 000 лв.

на вечер, твърдят разследващи, които откриват в бардака в Банско специална папка, в която се водело "счетоводството" на нелегалния публичен дом.

Полицейската операция в Банско и Пловдив по линията на трафика с жива плът и наркоразпространението е реализирана на 23 и 24 февруари м.г. Проверени са девет обекта - жилища и автомобили, в които е открита валута на стойност около 23 000 лв. и различни наркотици.

Какъв наркотик е иззет от обекта четете в печатното издание на "168 часа".