Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ивелин Михайлов Кадър: Фейсбук/ Исторически парк
Ивелин Михайлов Кадър: Фейсбук/ Исторически парк

Идеологът на "Величие" иска да събере 100 хил. души на събор да спасяват България, от тях приходът му може да е 1,5 - 2 млн. лв.

"Щом на мен може да ми бъде казано, че ако не се съглася с хора, които казват какво трябва да се прави - тези, които управляват държавата, и ще бъда унищожен физически до 2 седмици, това помислете си какво означава за всеки един човек", заяви идеолога на партия "Величие" Ивелин Михайлов във фейсбук. 

Той си пусна видео, с което кани на събор в "Историческия парк" като зове хората да идат заедно с него да спасяват България. От седмици  защитникът на Отечеството, вдъхновен да служи на народа си от романа за индианци "Синовете на Великата мечка", призовава във всевъзможни канали поне 100 000 души да се съберат на събора му, защото се изисква "заедност", за да победим лошите и да спасим родината, която е в криза като във времената, когато монголските орди са били на границите ни и др. подобни.

Това, което Михайлов не споменава в призивите си е, че билетът за атракцията му "Исторически парк" струва 20 лв. за възрастен и 15 лв. за дете. Умножено по 100 хил., това прави минимум милион и половина.

Вчера председателят на "Величие" Николай Марков също призна, че е имало натиск с компромати от три политически сили в замяна на подкрепа на кандидатурата на Рая Назарян за председател на Народното събрание, както и за кабинет.

"Имаше такива разговори, които се състояха преди започване на Народното събрание, във връзка с това да подкрепим кандидатурата, излъчена от най-голямата партия", обяви Марков в кулоарите на парламента.

На репортерски въпрос "ГЕРБ, ДПС и коя беше третата партия", той отговори: "Не мога да ви кажа коя е била третата партия".

"Имаше показани компромати от тяхна страна за мен и г-н Михайлов. Казвам толкова, колкото преценя. Дали ще го пуснат този компромат, или не, е избор на тези хора, които ми го показаха. В случая става въпрос за запис", каза Марков, но отрече да е зависим. В записа не ставало въпрос за пари.

Той разкри, че са му били показани компромати на въпросната среща, свързани с него и Ивелин Михайлов.

“Ново начало” - съборът на българите!

Posted by Исторически парк on Friday 21 June 2024