Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

21-годишният Кристиан Екмекчиян често е позирал в луксозни автомобили. 
Снимка: Фейсбук
21-годишният Кристиан Екмекчиян често е позирал в луксозни автомобили. Снимка: Фейсбук

В кръвта на 21-годишния Кристиан Екмекчиян, който причини зверска катастрофа на бул. "Руски" в Пловдив и загина заедно с возещата се на предната седалка Теодора Николова, на 20 г., няма алкохол. Това сочат резултатите от назначената по досъдебното производство химическа експертиза. В процес на изготвяне са друго изследване, което трябва да даде отговор дали в кръвта на шофьора  има следи от употреба на наркотични вещества, както и автотехническа експертиза - за установяване на причините за произшествието и скоростта на движение на автомобила, съобщиха от Окръжната прокуратура. 

При пътното произшествие бяха ранени още двама младежи - момче и момиче, на по 22 г. Те се намират за лечение в болница. Хоспитализиран е пожарникар, върху когото паднал голям клон от дърво, докато се опитвал да извади пострадалите от колата. 

Мелето стана около 3,30 часа на 13 май. Колата "Рейндж Роувър" се движела с близо 200 км/час от Централна гара към бул. "6 септември", блъснала се в дърво в разделителната ивица и буквално се разцепила на две.