Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Пейо Пеев СНИМКА: Фейсбук/Lora Mineva
Пейо Пеев СНИМКА: Фейсбук/Lora Mineva

Приятелка и състудентка на убития Пейо Пеев - Лора Минева, публикува негова снимка във фейсбук. По думите й той е от хората, които са погубени от добротата си и е търпял системен тормоз от съпругата си Габриела и майка й Красимира. 

Както "24 часа" писа, тялото на 44-годишния мъж беше намерено на 19 януари в кола на Витоша. Имало е опит да бъде запален, за да се заличат следите. Убит е в София, пред дома на Габриела. Според разследването е удушен от тъща си Красимира, която е бивш дипломат. Тя била на задната седалка в колата, а Пейо - на шофьорското място. Дъщерята Габриела е затискала вратата на автомобила, за да не избяга. Тя също е имала политическа кариера. Мотивът за престъплението е спор дали едно от децата на двойката е от убития мъж. По случая са се водили и съдебни дела.

Лора Минева разказва още, че Габриела Славова не разрешавала на Пейо да признае дъщеря си. 

"Малко след като ни представи Габриела, започнаха проблемите им с детето. Тя изведнъж започна под натиск на майка си да не иска Пейо да има общо с дъщеря си. Казвала, че заслужава по-добро бъдеще. Знаех, че майката Красимира Трифонова живее в чужбина и основният й аргумент Габриела да не му даде правата бил, че ако му ги даде, Габриела нямала да може да пътува с дъщеря им в чужбина", каза Лора пред Нова телевизия.

В понеделник бившият депутат от "Продължаваме промяната" Велико Минков призна, че е баща на малкото дете на Габриела Славова и намерения убит и подпален Пейо Пеев.

"Имам основание и съм сигурен, че съм биологичен баща на 4-месечния Кристиян, роден от Габриела Славова, която е обвинена в убийството на съпруга си Пейо Пеев", написа той във фейсбук профила си. 

Във вторник Минков заяви, че Габриела е сключила брак с Пейо 3 седмици преди да роди второто си дете. По думите му тя е направила това, за да не може Минков да припознае детето си и да има претенции за родителски права. 

54-годишната Красимира Трифонова, която е обвиняема за убийството на Пейо Пеев остава за постоянно в ареста, а дъщеря й Габриела е освободена под домашен арест с електронна гривна. Това реши Софийският градски съд в понеделник. 

Здравейте! Днес разбрах, че моят най-добър приятел, от студентските години, Пейо, е бил убит! В шок съм! Обезверена и...

Публикувахте от Lora Mineva в Понеделник, 22 януари 2024 г.