Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Люпчо Палевски-Палчо  КАДЪР:Ютуб/AlfaTV News
Люпчо Палевски-Палчо КАДЪР:Ютуб/AlfaTV News

Македонецът Люпчо Палевски-Палчо, заподозрян за организиране и извършване на убийството на 14-годишната Ваня Горчевска и 74-годишният Панче Жежовски, бе арестуван наскоро в Турция. Палчо е известен с антибългарските си прояви и с подозрения, че върху него е разпънат чадър от специалните служби.

Екстрадицията на Палевски е поискана официално, заяви журналистът Владимир Перев в „Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS.

По думите на Перев има много неясноти по случая. „Палчо го няма, не е намерен пистолетът, всички информации от полицията идват от показанията на двамата съучастници на Палчо", заяви Перев.

Владимир Перев. Кадър NOVA NEWS.
Владимир Перев. Кадър NOVA NEWS.

"Палчо е личност, мразеща всички и мразена от всички, но всички пиеха кафе с него - президенти, министри, партийни лидери, чадърът от службите над него беше заради определени политически интереси", коментира Перев. „Палчо е служил на всички партии и срещу всички партии", допълни журналистът.

Според Перев е възможно Палевски да е минал 2 пъти българската граница със съдействието на службите. "Как е възможно Палчо два пъти да е минал българската граница - на Калотина и на Капитан Андреево, а българските власти да не го спрат този човек и да кажат: "Кой си ти? Имаме те в досието". Според него службите в Сърбия, Турция и България са знаели, че той е убиец.