Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мадона Снимка: Instagram/@madonna
Мадона Снимка: Instagram/@madonna

След като бе изписана от болница и стартира турне - Мадона съобщи на феновете си отново, че не се чувства добре.

По време на концерта си в Белгия певицата разказа за неотдавнашния си здравословен проблем, заради който бе хоспитализирана и трябваше да отложи планираните концерти през юни. В речта си тя заяви:

"Изключително благодарна съм, че ми се даде още един шанс да живея, но искам да ви призная, че не се чувствам добре." В допълнение каза, че е щастлива от факта да е сред любимите си хора и благодари на Бог за цялата любов, която получава. "Наистина го оценявам."

Припомняме, че преди малко по-малко от четири месеца Мадона прекара няколко дни в интензивното отделение с бактериална инфекция и се бореше за живота си. По нейни думи на по-късен етап е било "истинско чудо, че е оцеляла". Турнето й бе отложено за лятото, а първата му спирка бе в Лондон.

Въпреки че даде големи надежди, че се завръща на сцената и отказа да се залежава, източник сподели пред сп. "Heat", че децата на Мадона се опитват да я накарат да "забави темпото". "Лурдес и Роко от години казват, че майка им се самонаказва, визирайки това, че прекалява с операциите и като цяло се опитва да се държи така, сякаш все още е на 20 години", предаде дир.бг.