Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Васил Михайлов
КАДЪР: bTV
Васил Михайлов КАДЪР: bTV

„Не, никога не съм пипал жена. Това е най-комплексарската работа - да пипне жена, да пребие жена, да я заплашиш или каквото и да е било. Това е най-гадното нещо. Ти значи си много слаб, ако биеш жена. Това момиче се опитах да го оправя от наркотиците“, казва подсъдимият за побои и закани с убийство Васил Михайлов по повод обвиненията на бившата му приятелка Боряна.

„Тя беше зависима наркоманка. Целият град го знае. Аз може да съм правил лоши работи, но съм добър човек. Като някой е до мен, правя всичко за него. И съм пребивал много наркодилъри в града заради нея, защото са ѝ продавали наркотици“, твърди обаче Васил Михайлов пред bTV.

Преди дни Боряна разказа за разговор между тях, в който Михайлов отправя заплахи към нея.

„Аз, ако реша да те убия, аз ще те убия по начин, по който никой няма да разбере. Разбираш ли?“, казва мъжки глас в телефонен разговор.

„Искаш ли да ти кажа нещо?“, пита Боряна.

„Аз не ти го казвам, за да те е страх. Не искам да ми казваш: „Ти не може да ме пипнеш“. А ти гарантирам, че аз, ако реша да те убия, ще те убия. Не теб, а и който и да е човек“, казва още мъжкия глас в телефонния разговор.

Женският глас е на Боряна Рангелова, признава самата тя. Твърди, че е записала разговора, а мъжкият глас бил този на бившия ѝ приятел – Васил Михайлов.

Именно заради страха, че мъжът ще се върне в дома ѝ, Боряна подава жалба в полицията, че е жертва на насилие.

Мъжът вече е с обвинение за побой и закани и към бившата си приятелка. Самата Боряна разказва, че е ставала свидетел на нападения и над други хора.

„Винаги обясняваше как тези хора по някакъв начин са сгрешили или са накърнили неговото или моето достойнство по някакъв начин. И едва ли не той ги наказва, но това е справедливост от негова страна, а не жестокост“, обяснява още Боряна Рангелова.