Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Толкова скандално интервю с толкова популярен спортист се взима веднъж в живота и авторът му Пиърс Морган се възползва по най-добрия начин от своя удар. Журналистът пуска отделни фрагменти от изповедта на португалската суперзвезда, за да подгрее интереса на публиката преди да бъде излъчено цялото интервю в четвъртък вечерта.

В един от поредните анонси Роналдо обвинява ръководството на "Юнайтед", че се е отнесло със скандално пренебрежение към семейните му проблеми. Играчът помолил за няколко дни отпуск, тъй като дъщеричката му била болна. Точно по това време обаче отборът се стягал за своето лятно турне, което се явява и предсезонна подготовка. Шефовете му наредили да се качва на самолета, което вбесило португалеца и той не само не изпълни заповедта, но и пропусна цялата лятна подготовка на "Юнайтед".

"Те не ми повярваха, че нещо лошо се беше случило с дъщеря ми, което ме накара да се чувствам зле. Никога няма да заменя здравето на семейството ми за футбола. От това наистина ме боли, защото те се съмняваха в моята дума и в това, което казвам. Шефовете на "Манчестър Юнайтед" не вярваха 100%, че новородената ми дъщеря е болна. Затова не отидох на предсезонната подготовка. Трябваше да бъда със семейството си", обяснява футболистът.