Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СТОЯН МИХАЛЕВ
СТОЯН МИХАЛЕВ

Интересът на Русия и на Сърбия е в България и Македония да има политическо напрежение. От целия този скандал целта е да паднат 2 управления - на България и на Македноия, заяви народният представител Стоян Михалев в парламента.

“Начинът, по който беше повдигната темата за Македноия, е класическа руска мина”, обясни той. По думите му това е класическо активно мероприятие на хора "потомнствено свързани с Държавна сигурност". Ще разберете имената им когато дойде времето. Нямам за момента такава информация.
Използва се взаимодействието в службите, за да се подкопае доверието към управляващите, а премиерът да изглежда като национален предател. Конкретни хора в тези институции работят в интерес на руските службни.

За натиск относно предстоящия вот на недоверие чуваме и от двете страни, така че къде точно е истината не е ясно. Думите от трибуната на депутата Кирил Симеонов обаче са останали в съзнанието ми, а именно “Не мога да се прибера вкъщи и да погледна децата ми в очите след този срам, в който участвах”. Демокрацията ни се базира само по себе си на модела всяко управление да търси парламентарна подкрепа, а в коя посока е натиска се вижда точно от разликата между заявените първоначални позиции и възгледи и заемането на контрапозиция в момента.