Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Силвия Аздреева на слизане от Еверест Кадър: Фейсбук
Силвия Аздреева на слизане от Еверест Кадър: Фейсбук

Петричанката Силвия Аздреева, която стана втората българка, изкачила Еверест, публикува видео в социалните мрежи. "Ето как изглеждам. Или както се казва: И майка ти не може да те познае! Минути след завръщането ми от Еверест в Лагер 4 (7930м). Е, след Лхотце нямам такова видео, но не е и нужно, ще можете да си ме представите? Надявам се тялото ми да ми прости, това което му причиних! Дори физиономията ти се сменя изцяло на такава височина, мега екстремни условия и след такива нечовешки усилия. Но всичко е добре, когато завършва добре. Благодарна съм, че и двете планини ме допуснаха да ги изкача успешно", написа Силвия.

След Еверест, още на следващия ден тя изкачи и четвъртия по височина връх в света Лхотце.

Вчера пък Силвия е имала среща с легендарния алпинист Райнхолд Меснер в Катманду, Непал.

Пусна снимка с него и написа: "С легендата на легендите Райнхолд Меснер! Първият човек изкачил всички 14 8-хилядници на планетата! Е, да, човекът също беше впечатлен и от мен!".

Силвия Аздреева с Райнхолд Меснер. СНИМКА: ФЕЙСБУК
Силвия Аздреева с Райнхолд Меснер. СНИМКА: ФЕЙСБУК

? Или както се казва: И майка ти не може да те познае! Минути след завръщането ми от Еверест в Лагер 4 (7930м). Е, след Лхотце нямам такова видео, но не е и нужно, ще можете да си ме представите ? Надявам се тялото ми да ми прости, това което му причиних! Дори физиономията ти се сменя изцяло на такава височина, мега екстремни условия и след такива нечовешки усилия. Но всичко е добре, когато завършва добре. Благодарна съм, че и двете планини ме допуснаха да ги изкача успешно! ??

Публикувахте от Silviya Azdreeva в Понеделник, 23 май 2022 г.