Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Футболистът Йомов задържан, призна, че е бил на стрелбата, баща му гръмнал мъжете В социалните мрежи се появи кадър от мястото на стрелбата Снимка: Забелязано в София

Полицаи са спасили живота на едното момче

Футболистът Георги Йомов е задържан. Той е признал, че е бил на мястото на стрелбата в понеделник вечерта на околовръстния път на София, въпреки че минути след полунощ отрече да е бил там пред сайта на отбора си ЦСКА-София.

Стрелецът е баща му, скандалът станал около 22,20 ч.

Йомов разказал, че на бензиностанцията е възникнал конфликт с брат му и още няколко непознати. Тогава се е обадил на баща им, който дошъл и по време на разправията стрелял. Няма представа къде са брат му и баща му.

36-годишният Иван И. е прострелян в двете бедра, единият куршум е излязъл. Животът му е спасен от полицаи, които с колан спират кръвотечението. Опериран, контактен и разпитан. При сваляне на дрехите има изпаднал проектил. Той е настанен във ВМА. Другарят му Марио е с огнестрелна разкъсна рана около 7-8 см, зашит, разпитан и освободен. Разпитанани са множество свидетели, прегледани са камерите на бензиностанцията. На местопроизшествието са намерени 3 гилзи и 1 патрон 9 мм, марка GFL Лютер.