Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Източник: Pixabay
Източник: Pixabay

Betano изненадва своите потребители с професионализъм, богато портфолио от спортни залози и казино игри, както и с притежаван лиценз от Малта, който се смята за един от най-добрите в индустрията. Компанията се сдоби и с лиценз за България и от 2022 година предлага своята дейност легално в страната. След като влезете в сайта на Betano Bulgaria вие ще откриете интересни идеи, пазари и промоции, а за почитателите на залозите има и достатъчно бонуси, които да направят играта още по-приятна и вълнуваща. Всеки нов клиент трябва да изпълни условието да се сдобие с регистрация, за да може да се запознае както с предлаганите пазари за всяко събитие, така и със специалните залози. Впоследствие изборът ще бъде изцяло негов.

 Betano посочи фаворита си за трети отбор в топ 3 на България?

Едни от най-интересните пазари, които Betano Bulgaria предлага, са свързани с дългосрочни залози за най-важните срещи в елитното ни футболно първенство. Шампионатът в Първа лига навлезе в решителна фаза и след изиграването на всички двубои в плейофите ще станат ясни втория и третият в крайното класиране, другите два наши участника в европейските турнири, изпадащият и тимът, който ще участва в бараж за оцеляване.

Специалистите са на мнение, че до чудо няма да се стигне, което означава, че Лудогорец ще спечели 11-а рекордна титла поред, а ЦСКА ще завърши втори. Тези два отбора са си гарантирали също участие съответно в квалификациите на Шампионска лига и Лига на коференциите.

Битката за бронзовите медали обаче остава оспорвана, тъй като третото място оигурява или директно класиране за Лига на конференциите, или участие в бараж за този турнир.

Според Betano Bulgaria фаворит да завърши трети е пловдивският Ботев, който през този сезон е възроден и връща доброто си име и традиции в родния футбол. След „канарчетата“ втори по шансове е Черно море, а след това следват Левски и Славия.

Кой ще спечели Групата на Лига на конференциите според Betano?

Не по-малко интригуваща е борбата за класиране на седмо място, което дава право на участие в баража за Лига на конференциите. Последният наш представител в този турнир ще бъде определен в един мач, като в него седмият ще гостува на третия или четвъртия в класирането.

Фаворит на Betway Bulgaria за победител в Групата на Лига на конференциите Локомотив (Пловдив), който вече има нов треньор и се очаква да бъде в подем, тъй като много често във фугбола всяка треньорска смяна води до положителна промяна.

Втори по шансове да финишира на седмо място е Берое, а трети и четвърти са ЦСКА 1948 и Арда. Според прогнозите на експерти силите са изравнени и седмият ще стане ясен чак след последния мач.

Какви са ставките на Betano за срещите в Групата на изпадащите?

В Групата на изпадащите Betano Bulgaria смята, че Пирин ще е победител, за второто място най-високи са оценени шансовете на столичния Локомотив, а за третото - на Ботев (Враца).

Заемащият последното място Царско село е посочен като отбора, който със сигурност ще се раздели с директно с елита. Според наредбата пък завършилият на предпоследното 13-то място ще играе бараж за оцеляване с четвъртия във Втора лига.

Всички клиенти на Betano Bulgaria трябва да знаят, че коефициентите за дългосрочни залози се актуализират след всеки кръг и затова е необходимо да следят платформата на букмейкъра, преди да направят своя избор.