Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Източник: Pixabay
Източник: Pixabay

Конкуренцията между отделните букмейкъри ражда все повече и най-разнообразни опции, които те предлагат с цел да предизвикат по-голям интерес сред абонатите. Преди много години в България можеше да се залага само на футболни мачове, и то на 1, Х или 2. След това навлязоха пазари като брой корнери и голове, а постепенно започнаха да се предлагат и други спортове. Днес вече пазарите могат да са десетки и дори стотици. Един от сайтовете, предлагащ голям брой опции, е австрийският betano.bg, който получи лиценз да оперира у нас в началото на годината. Той е създаден през далечната 2006-а и с отличните си качества спечели милиони клиенти по целия свят. Идването му у нас е и поредният атестат, че българският букмейкърски пазар е все по-атрактивен за големите в бранша.

В Бетано се предлага всичко, което можете да се сетите, че го има в хазартния сектор. Естествено, компанията е избрала и нещо, с което да е с едни гърди напред пред своите конкуренти. Това са така наречените "Специални залози". Те са за водещите първенства и представляват различни опции за дадени отбори или мачовете им. Ще започнем с няколко примера с българското първенство. В сайта можете да заложите например на това кой измежду Левски, Ботев, Черно море и Славия няма да завърши на третото място в първата шестица. Същата опция се предлага и за четвъртата, петата и шестата позиция. Също така можете да опитате да познаете и кой ще е отборът, който ще вкара най-много голове в Топ 6, както и кой ще допусне най-много в мрежата си. Друга опция пък е да предвидите дали даден отбор ще загуби всичките си мачове там. Или пък да познаете кой ще е победител в четворката за разпределение на местата от 11-о до 14-о.

Разбира се, не всичко е български футбол, а дори напротив - "Специални залози" има за десетки турнири и първенства в световен мащаб. Като например Шампионската лига, където можем да предвидим победителя и подгласника му, дали носителят на трофея ще го вдигне за първи път в историята си, кой измежду Роберт Левандовски, Мохамед Салах, Карим Бензема или някой друг ще е голмайстор на надпреварата и други. Ако пък сме още по-смели в предвижданията си, можем да съчетаем шампион в турнира с голмайстор. Така хем ще сме горди ако познаем, хем ще повишим коефициента си и ще приберем по-сериозна печалба.

Свикнали сме да прогнозираме и кой ще е победител в първенството на някоя от водещите държави, но в Бетано можем и да се застраховаме, като предвидим кой ще е в Топ 2. Също така за отделни двубои има опции като "какво ще се случи в мача през първото полувреме", "метод на гол", "ще получи ли картон играч след отбелязване на попадение" и други. Можем да опитаме късмета си и за това дали например Япония, Гана, Мароко, Тунис, Саудитска Арабия или друг участник ще прескочи предварителната си група на световно първенство.

Специални залози има не само за футбол, а и за баскетбол и тенис, което със сигурност прави Бетано доста предпочитан сред любителите на залозите. Компанията е известна и с отличните си промоции, така че със сигурност ще прибави и българите в списъка си с фенове.