Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

И все пак има ли някакви възможни аргументи, че точно Владимир Путин е Антихриста? Руски канал в YouTube e посветен специално на проблема. Според авторите на съдържанието в него се

изброяват цели

17 доказателства,

че руският президент е именно предсказаният в древните писания. Те са доста обемисти и затова тук ще ви запознаем само с някои от по-главните от тях.

Според руските любители на конспирациите Ваал е бог на скитите - предците, населявали Русия, и затова той трябва да се появи точно там. В подкрепа на твърдението си те цитират и предсказание на преподобния Серафим Саровски: "Антихрист ще се роди между Петербург и Москва. Между славяните и руснаците ще се роди истинският антихрист бесочовек, син на жена блудница от Дановото поколение". В същото време е известно, че Путин работи в Москва, а е роден и живее в Санкт Петербург.

Друго "доказателство" е взето от книгата "Откровение". В глава 17 от нея се говори за "блудницата" и "звяра", който имал десет рога, които се тълкуват като десет царе. Вземайки за основа този текст, конспираторите изброяват 10 ръководители на съветската държава и нейния приемник - Руската федерация. От тях изключват Ленин, тъй като в дееспособна възраст той не е бил лидер на цялата страна - а само частично, а впоследствие е бил болен и не е могъл да управлява. Така остават Сталин, Хрушчов, Брежнев, Черненко, Андропов, Горбачов, Елцин, Путин и Медведев. В този списък Путин е и осми, и десети поред - точно както според конспираторите е описан в пророчеството, и той ще поведе борба с Агнеца - царя на царете.

Друг, поне далеч по-ясен за разбиране аргумент е, че у дявола има хиляда лица, а през годините Путин постоянно променя лицето си. Сходство имало и в името вавилонска блудница - Ваал Путана.

Освен това Путин се е родил в Русия, чийто символ е жена - родина мат, и то в годината на Дракона. А Йоан Богослов тълкува дракона като древната змия, който е дявол и Сатана. Пророкът говори, че този дракон ще изяде, т.е. ще унищожи жената, което се подразбира, че ще погуби Русия, но все пак жената ще успее да роди син - цар, който трябва да дойде.

"И ще бъде низвергнат великият дракон, древният змей, който наричат дявол и Сатана." Което на свой ред означавало, че Путин ще бъде свален от престола и неговото място ще бъде заето от сина на девата - истинския цар, когото всички очакват. Уточнение - драконът Путин

ще бъде червен, със седем глави и десет рога

и на главата му седем диадеми - пряк намек за комунизма. В СССР главният цвят е именно червеният, а Путин е бил комунист - значи именно той е червеният дракон. А и в момента той управлява като комунистически лидер - хвалят го само него, както по комунистическо време. "Но накрая той ще бъде хвърлен в огненото езеро заедно със своите ангели."

На този фон далеч по-неубедителни изглеждат останалите "доказателства". В едно от тях се твърди, че тъй като той е дошъл за първи път на власт през 1999 г., то в тази цифра, обърната наобратно, ясно се вижда номерът на звяра. Още по-несериозно звучи фактът, че по негово време са въведени и множество чипове - върху кредитни карти и други дигитални устройства, които могат да представляват "белегът на звяра", без който "никой не може да купува или да продава".