Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Преди години пред очите ми стана катастрофа. Пострадалото момиче беше 16-годишно и почина в моята кола на път за болницата СЛАВИ ТРИФОНОВ

Има една гадна поговорка, че нещастието никога не идва само. След изгорелите българи в старческия дом, сега и тази трагедия. толкова е тъжно, пасипа Слави Трифонов във фейсбук заради двата трагични инцидента от последото денонощие. 

Ето целият по пост:

Преди години пред очите ми стана катастрофа. Аз бях една от първите коли, които бяха в близост дo катастрофата.

Пострадалото момиче беше 16-годишно. И почина в моята кола на път за болницата. Това се случи на морето. Между Бургас и Поморие.

На пътя беше останала една от нейните джапанки. И до ден днешен ми е трудно да гледам джапанки. Тази трагедия днес е неописуема.
46 загинали. 12 деца. 

Всички сме хора - няма значение от каква националност и от каква религия сме. Знам, че всички състрадавате и съчувствате, защото сме хора. И от двете страни на границата думата БОЛКА звучи и се пише по един и същи начин. 

А и тази гадна поговорка, че нещастието никога не идвало само. Българите, които изгоряха в старческия дом… Толкова е тъжно. Така че още веднъж – страданието няма националност, религия и цвят на кожата. Всички сме хора.
Светла им памет на всички загинали.