Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Една от новите компании на българския хоризонт за залози в онлайн пространството е Palms Bet. В началото на своя път тя се представя над очакванията на повечето експерти и като цяло нивото ѝ е доста обещаващо и изглежда бъдещето за нея ще бъде ползотворно. Стратегическият избор, направен от ръководството да използва бонус системата като метод за привличане на нови потребители и за задържането на вече съществуващи такива изглежда логично и правилно, защото подобни оферти карат играчите да се чувстват ценени, значими и доволни. А ако те са доволни от работата на букмейкъра, то шансът да останат верни на тази компания се увеличава многократно.

Този бонус код Palms bet може да ви осигури нещо като бонус върху бонуса. За да обясним какво се има предвид нека кажем, че от Palms Bet са предвидили 100% начален казино бонус за потребители с нови регистрации, в размер на максимум 100 лева, но благодарение на споделения линк можете да достигнете до 110 лева. Както и при всички други бонуси, оферти и предложения, правени от букмейкърите обаче е редно да се запознаете с правилата за усвояване на бонуса, за да не се окажете лишени от възможност да изтеглите средствата си от сметката в сайта, в личната си. Тези детайли може и да ви се струват досадни, но бъдете сигурни, че няма нищо по-добро от това да сте информирани за условията, които трябва да покриете.

Palms Bet - оферти с мисъл за клиента

Нови клиенти, предпочитащи залози на спорт също подлежат на това да получат бонус, предвиден от ръководството на Palms Bet. Тук говорим за стойности, влизащи в порядъка на 200 лева. Една от причините, заради които да се доверим на българския букмейкър, е свързана с размерите на бонусите за направилите нова регистрация хора. Спрете се на тези оферти и ги разгледайте внимателно, защото компаниите, които се занимават с онлайн залагания, предлагащи подобни цифри, не са толкова много.

Продължаваме да очакваме мобилни бонуси

За съжаление все още от Palms Bet не предвиждат мобилен бонус за новодошли и вече съществуващи потребители. Със сигурност това не е оптимално, но същевременно не е редно да сме прекалено строги, тъй като това е компания, която е в бранша от не чак толкова дълго време. В крайна сметка никой не се ражда подготвен за каквото и да било, така че можем да проявим снизхождение. В тяхна защита нека кажем, че мобилната версия работи отлично, а за радост на множеството потребители, които използват смартофона си или таблета си, на нея са достъпни всички видове предложения и бонуси, които получават и хората, залагащи пред компютърния екран.

Макар и все още догонваща останалите компании в бранша Palms Bet е марка, която се развива с бързи темпове, благодарение на правилния си подход към клиентите. Бонус оферти за нови потребители, добро отношение към тях, отлична поддръжка и спазване на веруюто, че на първо място трябва да бъде забавлението за играещите би трябвало скоро да направят така, че българският букмейкър да стъпва на равни начала с някои от най-големите брандове от хазартния бизнес в световен мащаб. А на играчите – нови и вече регистрирани, желаем успех.