Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

За миг ще се абстрахирам от факта, че това е трагичен управленски провал и катастрофа в сферата на общественото здраве, понеже стана ясно, че на малцина им пука и те всички се познават лично.

Наминавам само да изтъкна, че от чисто академична гледна точка, ако не ни е грижа за човешкото здраве, това, на което ставаме свидетели, е блестяща възможност за десетина доктората в сферата на културната антропология.

От това национално гмуркане в доброволно дивачество ще излязат и забележителни монографии по философия, фолклористика, социология на тълпите и девиантна психология.

"Следващият месец ще изтече срокът на годност на най-отдавна внесените ваксини в страната и те ще трябва да се бракуват, каза днес пред БНТ проф. Красимир Гигов от националния обществен съвет по ваксинации. Той не отговори на уточняващ въпрос от кой вид са те.

Гигов отбелява, че до момента в България са внесени 4.6 млн. дози ваксини, а използваните са около 1.8 млн. Той призова всички да се включат в кампанията за популяризирането им, за да не се стига до бракуването на препаратите."

*От фейсбук!