Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Георги Марков
Георги Марков

Новата футболна Суперлига ще ликвидира футбола на националните държави, ще обезсмисли социалната му функция, ще нанесе удар върху големите европейски футболни форуми.

Разстрелът на най-популярната игра започна от родината му - Англия. Вижте някои от собствениците на футболните клубове и всичко е ясно.

Няма нищо случайно, че това става по време, когато ни удариха с биологично оръжие - коронавируса. Съсипаха ни живота - ще си умрем с маски. Ще се ваксинираме доживотно - до дупка!

Ликвидириха християнското семейство и християнските традиции. Ислямизираха Европа. Режат главите на християнски свещеници, полицаи, учители. Палят катедрали. Изнасилват малолетни. Неолибералните медии в Европа мълчат по темата.

Ще ни вземат мама и татко, ще ни вземат и Дядо Коледа. Какво да очакваме още? Сигурно Бил Гейтс ще ни каже - той много познава...

Хилъри Клинтън призова за репресии срещу привържениците на Доналд Тръмп. В Европа започнаха политически уволнения дори и във футбола за изказано мнение (примерът с Херта Берлин).

Един футбол ни остана да гледаме и това ще ни го вземат! Ще дойде ред и на Олимпиадите... Ако тази в Токио се състои, може и да е последната.

Дотук ни докараха глобалните неолиберални играчи. Взеха и откраднаха победата на Тръмп, наред са Натаняху, Джонсън и Болсонаро. В Европа на барикадата остана само Виктор Орбан. Господ да го пази, че тия не си поплюват и са много богати.

/От фейсбук профила на Георги Марков/

Георги Марков е бил вицепрезидент на БФС, член на Бюрото на БОК и е бил 14 години в ръководството на "Левски".