Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Васко Кръпката
Васко Кръпката

Аз съм оцелял при Цола Драгойчева, че няма да преживея Слави Трифонов. Това каза пред Faktor.bg рокаджията Васко Кръпката. 

"Днес сме свидетели на успеха и на кулминацията на гуруто в чалгата, която я направи институция. Сега е негов ред да управлява политически, защото духовно свърши каквото можа. Той е победител в отричането на ценности и в чалгаризирането на поколения, като започнем от „питат ли ме де е зората, шат на патката главата“ и се стигне до „Няма такава държава“. Тези хора около Слави Трифонов свършиха черната работа на ченгетата и на злите сили в нашия живот. Сега е време да отидат в политиката, където ще умрат завинаги, защото на гласоподавателите им не им дреме изобщо от предизборни програми и как ще управляват. Те искат да отмъщават, че животът им е съсипан, че имат лични проблеми и не могат да си намерят място в живота", каза той. 

"Слави Трифонов беше „бухалката на музиката“. Беше пуснат в най-гледаното време в телевизията. Той е кукла на конци, щедро спонсорирана от една газова компания. Един от най-четените вестници, наложен също чрез бухалки от шеф, който е ченге, му даваше цяла страница. Слави Трифонов беше награждаван с „Мъж на годината“, изобщо, този човек беше подготвян с години. Всички тези зли сили бяха пуснати, за да спират нормалното ни развитие към проевропейска страна. Тяхната задача беше да ни се подиграват. Аз познавам много хора в чужбина, които мразят България, защото тук „нищо не става“ и са гласували за Слави Трифонов", добави рокаджията. 

"Смятам, че той е по-опасен от телевизията със своите послания, отколкото в парламента. Не смятам, че като политик ще е по-застрашаващ, отколкото това, което свърши през последните 20 години в медиите. Освен това, като политик той няма да изкара толкова дълго, колкото като телевизионен „ментор“. Всички в неговата клика са злодеи, служебни музиканти, които изпълняват заповеди", каза още музикантът.