Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

В сряда двама цигани са пребили посред бял ден кмета на врачанското с. Рогозен. Побоят станал в момент, в който 60-годишният Пламен Кюковски се намесил, за да предпази от арогантното и нецензурно поведение от страна на пияни цигани две служителки на кметството.

Сблъсъкът станал на метри от сградата на кметството, в близкия парк. Там пияните мъже на 22 г. и на 23 г. , седящи в беседка започнали да подвикват към служителки на общината, използвайки доста неприлични думи и вулгарни предложения към тях.

Кметът се намесил, за да ги предпази, но бил нападнат от циганите, за които има сведения, че се занимават с разпространение на наркотици . При атаката дясната ръка на кмета била счупена и той е приет в спешното отделение във Враца.

От полицията съобщиха, че случаят незабавно докладван на дежурен прокурор в районното управление на Козлодуй. По негови указания кметът Кюковски трябва да предостави в полицията издадените му медицински документи, след като му е била оказана спешна медицинска помощ за да продължи работата по случая.