Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ами не, не споделям възторга и прехласването по "младите хора, 20-годишните, които излязоха на улицата да оправят държавата".

Съжалявам, но е очевидно, че голямата част от тях нямат абсолютно никаква идея защо протестират. Просто ходят там, защото им се вижда яко, лято е, няма какво да правят, на улицата има екшън, искат да се почувстват значими и т. н.

Нито имат идея кога са изборите, нито могат да обяснят защо толкова държат изборите да се проведат 3-4 месеца по-рано от датата, на която така или иначе ще има избори, нито каква е процедурата, ако трябва да бъдат проведени предсрочно, нито какво е служебно правителство без парламентарен контрол, нито кой и как следва да сформира това правителство в бездруго кризисната и за България, и за цяла Европа, че и за света, ситуация.

Искали "цялостна смяна на системата". Ама коя система? От каква система в каква? Как трябва да се случи това цялостно сменяне?

Има един лаф (пропускаме нецензурната част) - малко пари, .... и голяма приказка всеки може да извади.

И не, не сте революционерите от Ботевата чета. Те са знаели прекрасно каква е целта им, кой е техният лидер, от къде тръгват и къде искат да стигнат.

П.П.: Не харесвам сегашното правителство, смятам, че сегашният парламент е един от най-слабите в последните 23 години, и съм убедена, че със същите първа и втора политическа сила, следващият ще е по-добър.

*От фейсбук