Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

снимки The Bienstock Group
снимки The Bienstock Group

Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл обявиха, че искат със сина си Арчи да се откажат от кралските си задължения и да започнат финансово независим живот между Великобритания и Канада. Преди да стане съпруга на Хари и херцогиня на Съсекс, бившата вече американска актриса бе омъжена за Тревър Енгелсън. Двамата са живели в тази красива малка къща в Лос Анджелис.

Сградата с площ 210 квадратни метра се намира в квартал Hancock Park, съвсем близо до центъра на града, и е построена през 1924 година в типичния за този период колониален стил.
Меган я обитава с Енгелсън по време на брака им между 2011-а и 2013 година, като в този период на настоящата херцогиня често се налага да пътува до Канада, където се снима в „Костюмари“. Именно в този сериал е най-известната й роля, преди да стане популярна като любимата на принц Хари.

Къщата в Лос Анджелис, която сега е на пазара за 1,8 милиона долара, е на два етажа и разполага с малка външна част. Продава се от собствениците, от които през 2011-а я наемат Маркъл и Енгелсън.
Домът има четири спални и три бани, както и две дневни зони, от които тази с камината е много обширна и благодарение на отворения план прелива в трапезарията. Всички спални са на втория етаж, като основната разполага и с малка зона за почивка и обширно гардеробно помещение.

За разлика от типичните американски къщи, в тази няма отворен план и към кухнята. Напротив, зоната за приготвяне на храна е отделена от основната дневна и не се отличава с голяма площ. Интериорът й обаче е в пълна хармония с този в останалата част на къщата, защото е решен в бяло, придавайки на дома усещане за лекота и простор.
Кухненските шкафове, меката мебел и столовете в трапезарията също са в бяло, за да пренасят внушението за ефирност във всички пространства. За това помага и осветлението, което е предимно вградено в белите тавани. И макар да изглежда минималистично, интериорът се „стопля“ от дървения под и умело разположените ефектни картини. Декоративните решетки от външната страна на вратите и прозорците добавят още един щрих в стилното и леко артистично излъчване на къщата.
След появата на имота на пазара се спекулира с това дали всъщност не би го купила самата Меган, защото майка й Дория Рагланд продължава да живее в Лос Анджелис. Още повече че според официални данни херцогинята на Съсекс имаше богатство от около 5 милиона долара, преди да се премести в Лондон, за да стане част от британското кралско семейство.