Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"ПОКАНИХА МЕ на кастинг за сериала "Стъклен дом", но отказах.

Прекалено комерсиален стана. Набутаха се много хора. Всеки иска да участва. След това получих предложение за нов сериал, който най-вероятно ще се излъчва по "Нова". Искаха да ме пробват за главната роля, но точно тогава бях в чужбина и нямаше как да се явя. Няма да крия, че имам оферта от Гърция, където тази година започва да се снима сериал. Не знам дали ще стане, тъй като трябва да отсъствам три месеца", разказва за пръв път пред "168 часа" красивата стюардеса от "Авиоотряд" 28 Вилиана Георгиева. От една година насам тя лети с правителствените самолети. Категорична е, че не може да споделя подробности от работата си. Вилиана професионално се занимава и с манекенство.

"Бях решила да се откажа от полетите, защото това не е работа за цял живот. Точно тогава дойде обаждането от шефката на стюардесите в "Авиоотряд 28". Не съм приела, защото се вълнувам от хората във властта или съм искала скоростно да се издигам. Не знам дали всички са ни избирали по външния вид. За нашата работа е необходимо да изглеждаме добре", усмихва се чаровната софиянка. Преди да се качи на правителствените самолети, тя шест години лети по целия свят с различни авиокомпании.

 Не липсват и критичните ситуации

"Спомням си как преди години, малко след излитането ни от Бургас за Чехия изтече хидравликата и пилотът трябваше да свали колесника ръчно. Трябваше да се върнем. На летището ни чакаха линейки и пожарни. Накрая успяхме да спрем в тревичката, тъй като и спирачките не действаха добре заради проблемите с хидравликата. Чак като видяха медицинските екипи, пасажерите разбраха какво е станало", спомня си Вилиана. Редовно є се случва някой от пасажерите да є се обясни в любов.

"След някои полети съм си тръгвала с купчинка визитки. На някои мъже стюардесите сякаш са им страст. Един от пожарникарите, които прибирахме от Русия, ми предложи да се оженим веднага щом кацнем. Не знаех какво да му отговоря и само се засмях", споделя моделката. Нейният най-интересен период като стюардеса е работата є за

един месец в Иран

"През цялото време бях забулена на 40-45 градуса. Животът там е много по-различен от нашия. Отношението към жените е съвсем друго. Видят ли те, че тръгваш да пресичаш, нарочно засилват, за да не те пуснат", разказва Вилиана Георгиева. Тя все още няма ясна визия как ще продължи животът є, след като окончателно приключи с летенето.

"Не е лесно да слезеш от самолета и да се затвориш в един офис пет на пет. Не мога да седна зад бюрото. Винаги ми е харесвало да работя като модел или като стюардеса", разказва Вилиана. Тя изкарва първите си пари като модел. Още в десети клас е корица на списание. Явява се на кастинг, където я харесва Албена Петрова. Тя съветва Вилиана да отслабне с два килограма и да се включи в бизнеса. Малко след това красавицата заминава на първото си ревю в чужбина. Снима се в някои от най-престижните ревюта в България и Европа. "Работех в Италия. Участвах в ревюта на гигантите в модата и козметиката. Никога не съм позволявала да ми предлагат да се включа в бизнеса с модели, които правят компания на богати господа. Само с красота не се върви нагоре. Никога няма да вляза в ролята на носна кърпичка, която се предава от ръка на ръка. Принципите и възпитанието ми са ме спасили от подобен път надолу", категорична е Вилиана.