Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

МИРОЛЮБА БЕНАТОВА
МИРОЛЮБА БЕНАТОВА

“Не, няма да работя за, при или със Слави Трифонов”, написа във фейсбук профила си бившата журналистка и настояща таксиметрова шофьорка Миролюба Бенатова. Тя разказва още, че Трифонов ѝ се обадил преди месец, за да ѝ предложи работа с условия, които тя вече е отказала в Нова тв.

“Може би е въпрос на стил, но Слави се държа, сякаш аз съм го потърсила, а не той мен. Обясни ми, че “винаги съм била виновна за всичко”, че не съм наясно със себе си и други подобни, “мотивиращи” тези, от които не разбрах защо ме е поканил. Все пак каза, че ме потърсил, понеже съм “шило, което не стои в торба”. За работата по същество стана дума бегло. Беглото предложение включваше подобни условия, които вече неотдавна отказах. Реално нямахме среща”, пише Бенатова.

Откакто Слави Трифонов обави, че ще създаде своя партия “Няма такава държава” и нов телевизионен проект, се появиха слухове, че има намерение да покани на работа някои от доказалите се журналисти, които в момента не практикуват професията, като Миролюба Бенатова, Генка Шикерова и Милен Цветков.

В края на септември Бенатова разказа отново чрез фейсбук профила си, че е започнала нова работа далеч от журналистиката - кара такси. “След 26 години в журналистиката реших да стажувам на друго място. След като междувременно тук-там ми казаха, че няма място за репортер като мен. Имали желание, но нямали възможност. Разбрах ги. И потърсих поприще, в което още търсят хора. За шофьори има места. Още”, написа тогава Миролюба Бенатова.

От тази седмица тя има интернет рубрика “Гласът на шофьора”. В нея разказва истории на пътници, които превозва с таксито си. В първата статия от рубриката разказва за медицинска сестра, която от 45 г. работи в една и съща болница.