Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Вратарят на “Славия” се опитва да вразуми рефера Апостолов, но безуспешно. Снимка тв екран
Вратарят на “Славия” се опитва да вразуми рефера Апостолов, но безуспешно. Снимка тв екран

Дисциплинарната комисия на БФС не намери начин да излезе от деликатното положение, в което я вкара реферът депутат Стефан Апостолов. с безумното си решение. За разлика от Англия и другаде, където се анулират несправедливо дадени картони, вратарят на "Славия" Антонис Стериакис, който бе изгонен за несъществуваща игра в ръка извън наказателното си поле в мача с "Лудогорец", бе наказан допълнително за 1 мач и 200 лева.

Същевременно с 5000 лева бе глобен босът на "белите" Венци Стефанов за коментарите му след опорочения двубой в Разград. Това предизвика поредната гневна тирада на Стефанов: "Някаква си Илонка Джалева, чиято работа беше да посреща и изпраща Марка Бата, е писала до Дисциплинарната комисия. За какво ме глобяват с 5000 лева? Просто казах истината. Да не би да съм излъгал? Този съдия е абсолютен некадърник. Нали помните какви дузпи даваше в Европа. Срам и позор! Докога ще ги търпим подобни некадърници? Докато такива хора са на работа в БФС, нищо добро не ни чака. Сигурен съм, че и от Лудогорец няма да реагират по-меко. На тях не им зачетоха 100% гол. Съдията опорочи мача, като ощети жестоко и двата отбора.

Двубоят беше хубав и можеше да завърши по всякакъв начин, но съдията се намеси и реши крайния изход. Разбрахме, че не може да чете, а сега и, че не може да свири. Ако не го познавахме, можеше да се помислим, че е участвал в черно тото. Това обаче не може да се случи, защото няма толкова акъл. Просто е некадърен. Искам да се обърна към Боби Михайлов и да го попитам защо глобяват хората, които си дават парите за футбола, за да може да съществуват хората от БФС? И то, при положение че казвам истината. Мен ме глобяват, а на некадърниците им се разминава. Кой ще понесе отговорността за мача в Разград? Това не може да продължава. Михайлов трябва да вземе мерки", каза той пред "Гонг". 

От БФС се направиха на принципни в друг случай от кръга - старши-треньорът на "Левски" Петър Хубчев бе глобен с 200 лева след мача с "Локо" (Пд), защото водил отбора без задължителния бадж, на който е вписано името и позицията му в клуба от "Герена".