Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

/ Постчовешкото ляво също има вина

Почти едновременно в САЩ се случиха две кървави бани – едната в Ел Пасо, Тексас, а другата в Дейтън, Охайо. В първата има 22 убити, а във втората – 9. И в двата случая виновниците са белокожи младежи, чието място е в психиатрията.

Това си е джакпот за партийните пропагандисти. Демократите и техните медии веднага посочиха главния виновник - президента Тръмп и расистката му риторика.

Другият виновник е идеологията на "бялото превъзходство" (White Supremacy), която била обхванала белите хора в САЩ. Белите вече са опасни за обществото.

Това е интересна теза, тъй като 77,7 на сто от американците са бели. Дали на Америка не й хлопа дъската?

Американците са

опасни за Америка?

Натам отиват нещата. Всички бели политици от Демократическата партия се съревновават да си посипват главите с пепел. Видят ли микрофон, веднага започват да се извиняват за своите бели привилегии и за страданията, които са причинили на всички останали със самото си присъствие на земята.

Поне половината кандидати за президенти от демократите обещават, че ще изплатят репарации на потомците на африканските роби. Един обещава 3 трилиона долара, друг 5, нищо чудно наесен да стигнат до 30-40.

Една скоба - какво ни интересува това нас, българите? Интересно е да видим накъде води една идеологическа схема, в която грантоедите се опитват да ни наложат и тук. Тя впрочем минава за изтънчен марксизъм, макар че самият Маркс със сигурност би си оскубал брадата от ужас.

Става въпрос за идеологията на мултикултурализма и нейните разклонения – джендърен релативизъм, екстремен феминизъм, политика на идентичностите, интерсекционалност. Всички по-малки прослойки и слоеве се проникват със съзнанието, че са експлоатирани от по-привилегированите раси, пол и така нататък. И накрая виновник за всички беди се оказват белите мъже.

Естествено, че това е социален инженеринг. До преди 30 години наемният труд гледаше на себе си като на единна класа с общи интереси. Днес, благодарение на масовите грантоедни усилия, тази класа се е разбила на стотици групи с особени интереси и всеки е виновен пред всекиго.

В коментарите си след трагедиите в Ел Пасо и Дейтън мултикултурният "Ню Йорк Таймс" посочи, че 4 от 10-те най-тежки масови убийства в САЩ напоследък са извършени от бели мъже. Следователно най-опасната

идеология на тероризма

е "бялото превъзходство"

Тя е много по-опасна от Ал Кайда, ИДИЛ и другите ислямистки изяви. С две думи – виновен е Тръмп, защото мнозинството от белите мъже гласува за него.

Кой да ти смята, че 4 от 10 е 40 на сто?

А белите са близо 80 на сто. Истината е, че масовите убийци са равномерно разпределени сред различните идентичности. Много сериозно изявени са и ислямистите, въпреки че делът на мюсюлманите в САЩ е нищожен – малко над половин процент.

Убиецът в Ел Пасо наистина е расист. Освен това той е привърженик на Републиканската партия и на Доналд Тръмп. Естествено, че демократите веднага обвиниха Тръмп за касапницата.

Убиецът в Дейтън обаче се оказа демократ и голям почитател на президентските кандидати Бърни Сандърс и Елизабет Уорън. Естествено, че републиканските медии раздуват точно този детайл.

"Ню Йорк Таймс" изобщо не споменава политическите убеждения на втория убиец, но набляга на нещо съвсем друго – според съучениците му си падал женомразец. Това идеално се вписва в джендърната идеология, важна част от политиката на идентичностите. И пак белите мъже са виновни.

Подобно на втория убиец, аз също харесвам и Бърни, и Елизабет – следя ги повече от 10 години, чел съм книгите им. Ако бях американец, щях да гласувам за тях.

Обаче вече ме е жал да ги гледам!

Не ми се гледа как соросоидните активисти ги принудиха да изоставят човешкото ляво и да започнат да се кълнат в постчовешкото ляво. Днес тези чудесни политици са принудени да се извиняват за бялата си кожа, за привилегиите, които никога не са имали, и най-вече за робството, с което техните предци нямат нищо общо.

И докато привършат с извиненията, не им остава време да кажат това, в което наистина вярват. Само преди 2 години те говореха против глобализацията и договорите за свободна търговия, против изнасянето на американската промишленост в трети страни. Днес Тръмп приватизира тези леви каузи, а левицата ги изостави, за да насърчава смяната на пола и общите тоалетни.

Това е разликата между "консервативното", човешкото ляво, и постчовешкото соросоидно ляво. Ако и ние тук продължим по този път, утре ще плащаме репарации на турците, на циганите и още кой знае на кого. Днес и Бърни, и Елизабет обещават репарации за робството. Не е нужно да си гениален математик, за да сметнеш, че заселването на Сатурн е по-вероятно. Кой на кого ще плаща тези репарации? Огромната част от цветнокожите в САЩ са дошли след Гражданската война (1861-1866 г.), когато вече няма робство. След техните предци бялата кръв е почти колкото черната, а често и повече.