Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

КАТО СЯНКА: Вучев дебне премиера по терена.
КАТО СЯНКА: Вучев дебне премиера по терена.

 

 

 

Митничарят Николай Вучeв сериозно е застрашавал живота си всеки път, когато е излизал на терена да порита мачле с премиера Бойко Борисов.
В това становище са категорични лекари, които се запознаха с болестта на Вучев.
От последните извадени сересета става ясно, че Борисов е ходатайствал пред шефа на митниците Ваньо Танов за негов авер, с който рита мач, когато е свободен в четвъртъците. От записите става ясно, че съотборникът на Борисов - Николай Вучев, е бил отстранен от длъжността младши инспектор на пътническия Терминал 2, защото не се явявал редовно на работа. След намесата на премиера, а после и на Танов, който се обажда на Павел Манченко, Вучев е върнат на длъжност.
Самият Танов предостави документи, според които митничарят Вучев е попаднал

в списъка на съкратените

от митницата на аерогарата в края на 2009 г. По-късно служителят на митниците е предоставил решение на ТЕЛК, че страда от исхемична болест на сърцето и се върнал отново на Терминал 2.


Според специалисти исхемичната болест на сърцето е едно от най-честите сърдечни заболявания и категорично изключва възможността болният да се подлага на каквито и да е било физически натоварвания.
"Истинска лудост е човек да играе футбол, ако страда от исхемична болест на сърцето. Тя води до стесняване на кръвоносните съдове и намалява притока на кръв към сърцето. И при най-леките натоварвания болният изпитва силна болка зад гръдната кост. При по-продължително натоварване болният рискува да получи инфаркт. Не вярвам някой с подобно заболяване да


рискува живота си


само и само да порита футбол", заяви пред "168 часа" изтъкнат кардиолог.
Той и неговите колеги явно не са успели да обяснят каква опасна игра със смъртта играе Николай Вучев всеки път, когато излезе на терените в Борисовата градина. Точно там играе Бойко Борисов, когато няма неотложни ангажименти. Феновете на мачлетата с участието на премиера добре знаят, че Вучев е един от най-активните на терена. Той се
слави с много силен десен крак


и не се свени да стреля от далеч


"Ники не цепи басма на никого по време на мачовете. Той се кара и с премиера, ако Борисов почне да спори за дузпа. Никога не сме чували, че има някаква опасна болест. Той самият не показва признаци лесно да се уморява и винаги остава до края на мача", обясниха за "168 часа" фенове на футбола, които през четвъртък имат удоволствието да гледат на живо премиера на терените в центъра на София.


Репортер на "168 часа" също неведнъж се е уверявал лично, че митничарят Николай Вучев не се страхува да влиза в остри единоборства. Той едва ли е успял да се оплаче за уволнението си на премиера преди или след мач в Борисовата градина. По традиция приятелите на Борисов се събират 15 минути преди началото на мача и тренират, очаквайки пристигането на най-важния политик в държавата. Бойко идва облечен за мача, а след края на футболната среща направо по екип


отново се качва в колата на НСО

Останалите момчета използват баните, за да се изкъпят и да бистрят последните клюки. Самият Бойко досега нито веднъж не е ползвал душовете в съблекалните до игрището, така че няма как там да е разбрал за проблемите на този или онзи от съотборниците си.

Отдих: Болният митничар почива след тежък мач.
Отдих: Болният митничар почива след тежък мач.
СЪПЕРНИЦИ: Николай винаги играе срещу премиера Борисов.
СЪПЕРНИЦИ: Николай винаги играе срещу премиера Борисов.
СБЛЪСЪК: Николай Вучев не се свени да влиза остро на Бойко.
СБЛЪСЪК: Николай Вучев не се свени да влиза остро на Бойко.