Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Улица "Хоакин Варгас" СНИМКА: Гугъл стрийт вю
Улица "Хоакин Варгас" СНИМКА: Гугъл стрийт вю

В неделя 30-годишен мъж е приет в критично състояние в интензивното отделение на болница Virgen de la Victoria в Малага, след като е бил нападнат от няколко кучета през нощта. В 2 часа сутринта свидетел се обадил на 112 и заявил, че 4 кучета са нападнали човек на улица "Хоакин Варгас", съобщава говорител на спешната служба, цитиран от агенция "Ефе". Жертвата е българин, според вестник Diario Sur.

Местни полицаи и лекари веднага са се отправили към мястото на инцидента, където са намерили жертвата да лежи на земята, заобиколена от глутницата кучета, пише още изданието. И допълва, че полицаите първоначално са се опитали да сплашат освирепелите животни с клаксон, но след като това не послужило, се наложило да стрелят 11 пъти във въздуха, за да прогонят кучетата. 

Младият мъж е откаран директно в интензивното отделение, защото се наложило да бъде интубиран. Минал и през хирургията, за да зашият раните му. Според вестника той все още е в интензивното, където се опитват да го стабилизират.

Охранител, работещ близо до мястото на нападението, казал на полицията, че глутницата кучета редовно тормози съседите. Полицията е започнала разследване по случая.