Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Дева Касел е малко копие на майка си СНИМКА: инстаграм/deva.cassel
Дева Касел е малко копие на майка си СНИМКА: инстаграм/deva.cassel

В продължение на две десетилетия Моника Белучи и Венсан Касел бяха една от най-известните и обичани двойки на европейското кино. Двамата се срещат през 1996 година и се женят през 1999 г. А през 2013 година раздялата им изненада всички. Въпреки това семейството, което създават, не спира да привлича медийното внимание. По-голямата им дъщеря, Дева, която е само на 14 години, вече направи първите си стъпки като модел, пише "Ел Паис". 

Дева Касел се ражда през 2004 година, 5 години след сватбата на Моника и Венсан. През септември момичето ще навърши 15, но вече е записала името си в модните среди. Въпреки че още не се е качила на подиума, тя има зад гърба си реклама за "Долче и Габана". В началото на април в интернет се появи видеото, на което девойката се разхожда из италианския град Равело, облечена в бяла рокля и спортни обувки. Според запознати, майка й Моника Белучи я придружавала и следяла всяка нейна стъпка. Малко след това от "Долче и Габана" потвърдиха, че Дева ще бъде лицето на техните парфюми за пролетно-летния сезон през 2020 година. Факт, който я поставя редом до известни и доказали се модели като Летисия Каста и Жизел Бюндхен.

Дева има шест години по-малка сестра на име Леони. От раждането си двете момичета са имали неприкосновен личен живот, макар родителите им да не са ги крили от медиите. Моника Белучи дори позира бременна за корицата на "Венити Феър". Звездното тогава семейство води дъщерите си на разходки и ваканции, а Моника дори ги взима на парти. Дева е малко копие на майка си – висока, брюнетка, с вълниста коса, което се вижда на снимките в инстаграм профила й.

В днешно време баща й Венсан Касел се радва на младата си съпруга Тина Кунакей, с която наскоро станаха родители на дъщеричка. Моника Белучи също има партньор – 36-годишния френски скулптор Никола Лефевр.