Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Започва поредното комедийно шоу на изборите, което предлага много забава и смях. Да започнем с Костя Копейкин от лумпениадата „Възраждане“. Клетият „политик“ откри „кампанията“ си в село Баница (Гърция) според, който за жалост с. Баница е на гръцка територия, макар и с. Баница да е българско село. Не знам какво общо има Гоце Делчев и Илинденското въстание с европейските избори, нито какво общо има турското робство, но Копейкин си мисли, че имат. Проблемът му е, че се състезава с прекалено много себеподобни му лумпени – от вмро, атака и прочее, така че не знам как точно ще изпъкне с тези пародийни послания….

Очаквано, преди избори Борисов отново ни плаши с бежанците, които „умират“ да щурмуват границите ни….тук изненади няма. Ама важното е да не дойдат другите комунисти на власт, нале?

Партията Волт – поредната издънка от трупа на Реформаторския Блок—която по неведоми за никого причини и въпреки здравия разум, се явява сама на вота—започна кампанията си със засаджане на 6 (шест) дръвчета. Плача, приятели! Защо точно 6 (шест)? Ами защото това е номерът на бюлетината им! Плача! Подобни дейности ме връщат в позабравения от мен соц, когато с пионерската връзка, трябваше да ровя дупки за дръвчета и храсти в чест на Съветската армия….

Има и други комизми, които ще отразявам редовно, когато съм на кеф…

От фейсбук