Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Сега, не малко ще ми се разсърдят. Но като ме зачовърка нещо и не мога да не го споделя. А и не е нужно всички да мислим еднакво нали? Даже е добре да има различни мнения - мисля аз.

Среща ме позната и сърдито ме пита как можело колегата от кантората - Лилова да защитава Кобрата в предаване по Нова. Не бях в България и казвам, не съм го гледал и не мога да взема отношение по казаното от нея.

По-късно се сетих за този разговор, сетих се и за едни други неща.

Сигурен съм, че не е приятно да те целуват когато не си съгласен, но...

Преди около 30 години още във ВИФ като бях имахме база на Равда. Огромен плаж в единия му край имаше и нудисти.

Един ден виждам там красиво голо момиче. Тогава нямах сегашните познания, бях си проЗ вифаджия не знаех, че не трябва да заговаряш непознати красиви голи момичета и я заговорих.

По-късно тя ми каза, че във Виена, където тя живеела, било немислимо непознат мъж да я заговори.

След години живях известно време в САЩ и там всеки път, когато заговорех непознато момиче, ме предупреждаваха да внимавам да не ми заведат дело за сексуален тормоз. (дори не знаех какво е това)

Сетих се и за една статия в която бях чел, че както мъжете ходели за секс туризъм в Тайланд, така западноевропейки ходели в Ямайка за секс.

А с очите си видях в Австрия фрау Грете на 60 години, търсеща квартира, където да се приюти с 25-годишния си приятел мароканеца Хюсеин.

Та думата ми е - не бързайте да кастрирате мъжете, щото фрау Меркел си отива и не знам дали новия канцлер ще кани други младежи към Европата.

*От фейсбук