Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Булка на "Ислямска държава" отчаяно иска да се върне в родината си - Австралия. Зехра Думен се присъединява към терористичната групировка през 2014 г. Сега е настанена в бежански лагер и желае да се прибере в Мелбърн.

"Нямам пари, не ми е позволено да имам. Не ни дават и храна, не ни позволяват да се свържем със семействата ни", споделя тя, пише "Дейли Мейл".

Тя се опитва да напусне Сирия в продължение на години, но не може, защото няма пари и може да бъде убита, ако я хванат. Думен се омъжва за терорист, който пет седмици след сватбата им умира. Тя се омъжва повторно и има две деца от втория си съпруг. Тя казва, че децата й са недохранени и болни: "Искам да се върна в Австралия, моята страна. Разбирам, че гражданите там са ми ядосани за моята постъпка, но мисля че децата ми трябва да израснат в нормални условия за живот."

"Разбирам гнева, който хората имат към нас, но децата ни не трябва да страдат", добавя тя.

Стотици бебета умират заради лошите условия в Сирия.

Бащата на Зехра споделя, че тя е с промит мозък от ИДИЛ и иска да си я върне у дома. 

В един от туитовете си преди време, Думен споделя снимка с още момичета, булки на джихадистите, към която пише: "САЩ + Австралия, как се чувствате, след като ние сме родени на вашата земя, а сега сме жадни за вашата кръв?"