Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Според списъкът на най- богатите хора в Обединеното кралство, който Sunday Times изготвя, семейство Коутс имат нетно богатство от 5,75 млрд паунда

Собственикът на една от най-големите компании в Стоук он Трент (Bet365 Group Ltd) е класиран като един от най-богатите хора в страната с доход от близо 200 млн. паунда за миналата година.

Денис Коутс, шефката на bet365, която e на 50 години, е получила най-висок доход от всяка друга жена в UK, и най-големия доход на директор на компания в Обединеното кралство през 2017 г.

Според най-новия списък на Sunday Times на най- богатите хора, семейство Коутс притежава активи на стойност 5,75 млрд. паунда, което ги прави 21-вите най-богати хора в Обединеното кралство. И всичко това благодарение на империята за спортни залози - bet365.

Г-жа Коутс, която е омъжена и има пет деца, стартира бизнеса си с bet365 в сглобяема сграда на паркинг преди 17 години.

Сега фирмата й успява да й изплати дивидент от 18 млн. паунда, след като реализира печалба от 514 млн. паунда, и годишен оборот от почти 2,3 млрд. паунда.

През последните две години bet365 са дарили над 71,3 милиона лири за благотворителност.

Баща й Питър Коутс, който е на 80 години купува Стоук Сити през 2006 г. и управлява клуба по време на десетгодишната му история във Висшата лига на Англия.

Според Списъка на най- богатите хора, семейството има богатство от около 5 млрд. паунда през 2017 г., което ги постави на позиция 22.

Списъкът е публикуван за първи път през 1989 г. и класира 1000 най-богати хора и семейства, живеещи в Обединеното кралство.

Ако тази статия ви харесва и се интересувате от спортни залози, прогнози и коефициенти на най- добрия букмейкър в света bet365, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да следите всички новини за предстоящи събития на нашия сайт https://bet-bg.com.

Бет-БГ/ Bet-BG е партньор на бет365 и ежедневно информира своите читатели за текущи и и предстоящи спортни събития, промоции, бонуси, оферти и новини.

Хората предпочитат bet365 пред всички останали онлайн букмейкъри. Портфолиото на оператора покрива голям брой събития от широко популярни и по-малко известни спортове като: футбол, волейбол, баскетбол, снукър, олимпийски спортове, Американски спортове, бейзбол, американски футбол, хокей, бойни спортове, бокс, MMA, тенис, дартс, тенис на маса, хрътки, конен спорт, зимни спортове, моторни спортове, Formula 1 и много други.

С бет365 вие можете да се забавлявате залагайки на голям брой събития от футболни лиги и първенства на различни континенти - Европа, Азия, Северна и Южна Америка, Австралия. Най -популярните са: Висша лига, Ла Лига, Бундеслига, Лига 1, Серия А, Чемпиъншип, Лига Европа, Шампионска лига, Световното първенство по футбол - Мондиал 2018 (2018 FIFA World Cup Russia), български футбол (Първа професионална футболна лига на България), Руска Висша Лига.

Отделно, компанията e разгърнала потенциала на популярните спортове, предлагайки по-широк набор от събития, много bet365 бонуси и интересни bet365 промоции, покриващи всички пазари. Целта e да се направи така, че хората да имат всички налични опции за залагане, когато се регистрират и използват онлайн букмейкъра bet365.

На страницата на Бет-БГ/ Bet-BG можете да намерите налична актуална информация за регистриране в bet365, линк за вход към bet365, като нашият екип с удоволствие ще ви съдейства и ще отговори на всички въпроси, свързани с процеса на регистрация и откриване на сметка в бет365. Повече информация за бет365 регистрация може да намерите тук: https://bet-bg.com/bet365

В онлайн букмейкъра са интегрирани и много други хазартни игри, като покер, казино и бинго, с което портфолиото става пълно и разнообразно, задоволявайки всеки каприз. От една сметка можете да заложите на спортно събитие, да играете рулетка, блекджек или покер, както и да се възползвате от всички налични бонуси и промоции.

Bet365 е букмейкър с изключително висока популярност и огромен световен пазар. Онлайн букмейкъра има над 20 милиона потребители в около 200 страни.

Близо 11 милиона потребители по света са гласували доверие на онлайн приложението на Bet365 и ползват услугите му редовно. Според направени проучвания и анкети те показват предпочитание към мобилното приложение. Сайтът е създаден преди повече от 15 години, а малко след това компанията пуска и мобилната му версия, както и апликации за Android и iOS. Приложението на Bet365 е преведено и на български език, за да задоволи очакванията на родните привърженици на онлайн игри и залози. То е достъпно от таблет или смартфон и не е никак трудно за употреба. Просто отваряте съответния линк след което ще бъдете пренасочени към апликацията.

С бет365 вие имате възможност да заложите преди или по време на спортното събитие, както и да го следите на живо с bet365 livestream. Новите потребители винаги печелят. Вземете своя начален бонус от 100 евро (100 лв Бонус Код) след регистрация като нов клиент на бет365. За всички останали има други опции като промоциите за евро мачове, опцията затвори залог, промени залог, 0:0 - Пари обратно и др..

Bet365 предава на живо над 40 хиляди спортни събития годишно, които могат да се гледат и чрез мобилното приложение. Това дава възможност на потребителите да залагат на голям брой спортни събития и да оптимизират печалбите си. За тези от вас, които се интересуват от фубтолни прогнози може да ги намерите на https://365prognozi.com