Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Третополови деца в безполови детски градини. Здравей, джендър-лудост.

Джендър-лудост и мулти-културен фашизъм. Как джендърите горят детски книжки и наричат всички деца с определението „хен“, измислено от тях за „трети“ пол.

Още една нова форма на джендър заразата. В детски градини в Швеция децата се отглеждат безполово. Тази лудост демаскира тежко всички апологети на Истанбулската конвенция. Всички, които твърдяха, че тя не засягала въвеждането на трети пол. Засяга и още как.

Ето и пример:

Ели е на 4 години. Ели няма кукли. И всичко останало е по-различно, защото никой не бива да знае дали Ели е момче или момиче.

Миранда Рюдклинт, родител: Много родители обличат децата си в розово или червено, ако са момичета и в тъмно, ако са момчета. Затова и всичко автоматично предполагат, че Ели е момиче, след като носи предимно розови дрехи.

Миранда, Тим и Ели са младо семейство от Стоклхолм. Ким е транссексуален и с приемането на хормони все повече заприличва на жена. Идеята е, че Ели трябва да расте в един свят, който е освободен от полови клишета и стереотипи. А в началото на този път е езикът.

Миранда, родител: Още докато бях бременна решихме да не използваме мъжки или женски местоимения, а полово неутралното „хен“(!?), докато Ели само се самоопредели какво иска да бъде. Докато Ели САМО се самоопредели...

Местоимението „хен“ целенасочено оставя открит въпроса за пола. „Хен“ е нова дума, която през 2015 година дори беше включена в шведския правописен речник. В Швеция половото неутрално възпитание е нещо повече от лично родителско решение. Училищата и детските градини също имат указания да действат срещу стереотипните полови роли. Забележете - НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ РОДИТЕЛСКО РЕШЕНИЕ. Забележете - „учителите“ имат указания да действат срещу „стереотипните полови роли“. Скандално.

Сред всички институции на държавна издръжка тази идея най-активно се прилага от детската градина „Егалия“. Най-оспорваното детско заведение в страната. Замисълът за нея принадлежи на Лота Раялин, според която тази градина е „дом на равноправието и свободата“. На свободата? От какво, от природата? Явно.

Лота Раялин: „Ние винаги наричаме децата по име. Когато говорим и в трето лице, ние пак казваме Лиза, Сара, Мохамед или Карл, или пък използваме общото понятие – дете. Никой от нас не смята, че момче или момиче са грозни думи, напротив абсолютно не са, но в мозъка ни момче и момиче са свързани с редица отживели традиционни стереотипи, очаквания и модели.“ Прочетете това самопризнание пак.

Целта: Наяве да излизат чувствата, а не половата принадлежност. Това се отнася и до куклите, и до децата. Много родители и то не само в еднополово съжителство били търсили за децата си кътче без полови стереотипи. Кътче без полови стереотипи?!

Лота Раялин: „Съществуват много варианти и децата сами трябва да усетят това. Детето може да бъде момче, момиче или някакъв друг пол. Момичетата могат да бъдат момчета, а момчетата момичета. Или момиче-момче, или момче-момиче, ние не се месим.“

Прочетете пак, а после се сетете как ни лъгаха, че не ставало дума за трети пол. Е точно за това става дума и за нищо друго.

Новата либерал-фашистка педагогика изисква и нови книги. „Възпитателят“ Мартин разказва за силните момичета и жени. В детската градина не разказват приказки за девойка, която чака своя принц – спасител. Отпаднали са дори някои детски книжки на Астрид Линдгрен.

Мартин, възпитател: „Тук-таме трябва да се пренаписва. Когато мъжете прекалено са в центъра на вниманието, например, ние им даваме женски имена или пък подменяме местоименията „той“ и „тя“ с полово неутралното „то“.“

Ако някой мъже „прекалено“ са в центъра на вниманието, те им „дават“ женски имена. Това си е чиста лудост. Някой книжки „отпадат“. Други се „пренаписват“. Това е фашизъм. Ама в най-чист вид.

Кой фактор в крайна сметка предрешава въпроса дали момчетата повече обичат да играят хокей от момичетата? Биологията, дебили, биологията. Природата. Момичетата се раждат момичета, момчетата се раждат момчета.

Промиване на мозъци? Джендър мания в детската градина? Да, категорично. „Пионерите“ в сферата на половото неутрално възпитание разрешават на момчетата да носят балетни пачки. Това е болест, уважаеми.

Още зараза: Миранда (родител) - отдавна живее отвъд приетите полови норми.

Това е резултатът от мулти-културната либерална лудост и джендър идеология. В България този процес им своето измерение чрез т.нар. „Проект за национална стратегия за детето“. В предложените текстове прозира горната джендър-пропаганда. Затова този документ трябва да бъде оттеглен и цялостно преработен.

Прилагам становището на националната асоциация „Поход за семейството“ по темата. Дълго е, но си струва да се прочете: https://bit.ly/2RH29j6

*От фейсбук