Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

 

Никога не си помисляйте да палувате със жива риба, ако се намирате в щата Минесота. Според суров щатски закон сексът на всичко с перки и хриле е забранено и се наказва със солена глоба. В страната на неограничените възможности очевидно има достатъчно перверзии с плуващи животинки, игри на чичко доктор в линейка и прелюбодейства в хладилниците на супермаркет, за да се наложи мастити сенатори да измъдрят няколко любопитни члена по въпроса.
Сред най-забележителните

забрани за секс

в Америка се нарежда и запрещението да правиш секс в линейка. Законодателните органи в щата Юта са се запасили със безпощадни правила. Когато след прекаран безобииден инфаркт или лека катастрофа мераклии решат, че искат повече от дишане уста в уста с медицинската сестричка, ги грозят варварски санкции. Крупни административни глоби понасят хванатите в интимни ласки в медицинското возило. Освен това в местните вестници има запазена колонка, на която се публикуват снимки и лични данни на прекалилите с играта на Чичо доктор.
В Щатите безспорно има достатъчно документирани случаи на правене на любов в хладилни камери, щом са подсигурени няколко наредби за случая. Палуването в камерите за сурово месо и замразени зеленчуци не е позволено в Нюкасъл, щата Уайоминг.

Воайорите

които живеят в град Клинтън в Оклахома, си скубят косите за избора на местожителство. Общественополезен труд грози позволилите си да наблюдават двойка, която прави секс в автомобил. Няма никакви споменати разпоредби за санкции при гледане където и да било другаде. В Кливланд, щата Охайо, не се позволява на жени да носят лачени обувки. Причината за жестокото ограничение е, че надарените с по-добро зрение биха успели да видят какво се крие под полите на носещите лачени обувки.Къщите с двор са доста евтини в градчето Боземан, в щата Монтана. Специална догма забранява всякаква сексуална дейност в двора на дома след залез слънце. Строги глоби грозят немирниците, сгащени в моравата голи. Дори по-безпощадни са в Ромбох, щата Виржиния. Там палуващите на незагасени лампи може да се наложи да положат стотина часа общественополезен труд. В Харисбърг, Пенсилвания, е забранен

сексът с шофьори

на камиони в кабинките за събиране на пътни такси по магистралите. Освен хората, и животните са подложени на свирепи сексуални ограничения в Щатите. В града Феърбанкс, Аляска, е забранено на лосовете да се чифтосват по градските алеи. В хотелите в Сиукс Фолс, Южна Дакота, всяка стая е необходимо да има две отделни легла. Задължително е единичните постели да са поне на два метра разделечени едно от друго. При това е незаконно да се прави любов на пода между леглата. Собствениците на хотели в Хейстингс, Небраска, са длъжни да предоставят на всеки гост чиста бяла нощница. Дори и на женените двойки не е позволено да правят секс, освен ако не носят светлите комбинизони.