Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

За първи път откакто стъпих на американска земя преди 9 години ми се случва новина от България да прелети Океана! За първи път хора тук в Америка ме питат какви са тия ужасни неща, вярно ли е, че журналистка е била изнасилена и брутално убита заради разследване. Мъжът ми е цял ден по срещи с кинаджии и него са питали. Прочухме се! Не от снимката на Бойко и Тръмп. Не и от снимката му на камината с Обама. Прочухме, че сме дъното на уж цивилизования свят. Но това, което ме влудява и ме докарва до ярост с пяна на уста е всички тези разплакани емотикончета и “почивай в мир”! Вие безмозъчни овце ли сте бе, безгръбначни плазмодии???!!!

НЕ МОЖЕ ДА ПОЧИВА В МИР НИЧИЯ ДУША НА ЖЕНА ИЗНАСИЛЕНА И БРУТАЛНО УБИТА! ЖЕСТОКО НАКАЗАНИЕ. НЕ! ОТМЪЩЕНИЕ! САМО ТОГАВА ДУШАТА Й ЩЕ НАМЕРИ ПОКОЙ. И дори да не е убита заради разследване, едно е ясно... ЖИВЕЕМ В АДА, ЗАЩОТО ОСТАВИХМЕ ДА ЦАРИ БЕЗНАКАЗАНОСТ. НИЕ ВСИЧКИ СМЕ ВИНОВНИ ЗА СМЪРТТА НА ВИКТОРИЯ, ЗАЩОТО ТЪРПИМ И ПРЕГЛЪЩАМЕ.

Търпим крадливата пасмина във властта, търпим изродите вилнеещи по селата, роним фейсбучни сълзи, излизаме на бдения и така до като не изчезнем. Помнете ми думата! Някой ден ще бъдем изучавани по история като първата държава затрита от тежко автоимунно заболяване в следствие на заразяване с овчи вирус.

*От фейсбук