Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене


На олимпийските игри от 27 юли до 12 август 2012 г. в Лондон непосредствено след надпреварата за тласкане на гюле милиони ще наблюдават надпреварата за вдигане най-голяма тежест, прихващана от вагина. В това е убедена Татяна Кожевникова. Наглед обикновената рускиня е надарена от природата с необичайна дарба. Мускулите на нейната вагина са толкова здрави и мощни, че могат без проблеми да носят тежест от 14 килограма и половина. Татяна дори е вписана в Книгата на рекордите на Гинес като световен рекорд за най-силна вагина в света.
Освен природата за здравата като на бик нейна катерица принос имат и всекидневните тренировки. Домакинята от Новосибирск е разработила специална патентована фитнес програма. На клипчетата с упражнения Татяна прикачва на най-интимните си мускули желязна гира. С калената си катеричка Кожевникова може да вдига повече и всякакви по размери и форми "тежести", но само част от нейната серия упражнения са достъпни за интернет аудиторията.
Славата си има своите негативни черти. В последното интервю рускинята недоволства от небивалия интерес към нея след разкриване на невероятните дарби.
"На път съм направо да се откажа от рекорда. Не искам никой да знае за мен. Не мога да опиша колко продуценти, повечето от които откровени извратеняци се вяснаха на вратата ми. Звънят ми непрекъснато, пишат ми. Не искам и никога няма да се чукам пред камерите. Дано най-после стане ясно веднъж завинаги. Толкова съм тренирана, че 35-сантиметровите чудовища, с които ми предлагат да се снимам, изобщо няма да проникнат в мен", гневи се Кожевникова.