Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

През 20 век в соца нямаше инструменти! Едни читави комбинирани клещи, с които да отрежеш парче тел, нямаше! Клещите бяха такива, че трябваше да се дъвче кабела няколко пъти с клещите, докато го отреже! Защо ли?! Ами, за да не започне българинът да работи часпром! А защо да не работи?! Ами, за да не забогатее! Е, какво като забогатее?! Ами, за да не стане свободен и независим! За да е беден, тъп, ограничен и покорен! За да се задържат думбазите народни изедници и национални предатели на власт цял живот, пък после и децата им!

През 21 век в "мутро-мафиото-демокрацията" това с инструментите от соца сега го правят със законите! Такива са - нарочно калпави и тъпи, като едновремешните комбинирани клещи през соца! Защо? За да не могат и адвокатите да се справят с тях, за да не могат да защитават законните права и интереси на българските граждани? Да са безправни и те, и подзащитните им, а адвокатите и да са бедни.

За да не вирят глава адвокатите, а да са послушни, кротки и покорни и вместо да предявяват искания за права в съдилищата - да просят подаяния и милостиня! За да може при едни и същи закони и факти, богатите и с връзките към властта да печелят, а обикновените хора да губят! Защо? Ами прочетете историята за комбинираните клещи от времето на соца - заради това същото!

Само инструментите се смениха! Всичко друго остана същото! Ако някой изпитва носталгия по празните рафтове в железарските магазини от времето на соца, може да ги сравни с прогнилото западно изобилие!

Коментарът е от фейсбук