Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

След романтичната сватба и тайния меден месец принц Хари и съпругата му Меган се върнаха към ангажиментите си като членове на британското кралско семейство.

Първата им поява беше на балкона на Бъкингамския дворец по повод едно от най-очакваните събития през годината – традиционния военен парад, с който кралица Елизабет официално отбелязва рождения си ден. Принц Хари беше неотлъчно до своята съпруга, помагайки й дискретно да следва протокола на церемонията.

Четири дни по-късно херцогинята на Съсекс се появи на първия си самостоятелен ангажимент заедно с кралицата. Меган придружи кралица Елизабет на пътуване до графство Чешър с Кралския влак, в който малцина от Уиндзор имат привилегията да се качат.

По време на това пътуване усмихнатата Меган не можа да скрие щастието си от наскоро започналия й брак, предава „Ел Паис”.

Докато разменяла поздрави с жителите на Чешър, херцогинята подчертала, че истински се наслаждава на брака си с принц Хари. Местна жителка я попитала как се чувства в новия си живот и тя ентусиазирано отвърнала: „Чудесно е”. Същата предала поздрави на принца, на което Меган отговорила: „Ще му предам. Това означава много за нас. Той е най-добрият съпруг на всички времена”.

Повечето от очевидците на това пътуване споделили, че херцогинята е „истинска, топла и внимателна с хората”.

Близък до средата на двойката източник пък казал пред британските медии, че принц Хари и Меган изглеждат щастливи заедно още от самото начало и че те са образец на думите „създадени един за друг”.

Превод и редакция: Ивелина Христоскова

Меган Маркъл на първата си публична поява като херцогиня на Съсекс СНИМКА: Ройтерс
Меган Маркъл на първата си публична поява като херцогиня на Съсекс СНИМКА: Ройтерс