Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ПРОСЛОВУТИЯТ вкус на развалена риба, който отблъсква милиони мъже от вагинални орални ласки, не е непременно плод на лоша лична хигиена.

До този извод достига проучване на Американската здравна асоциация. Екип от учени от университета Бъркли изследвали в продължение на 3 години странния феномен "вагина, ухаеща на риба".

В проучването се включили над 200 доброволци. Те били разделени на 10 групи. Всяки от тях трябвало да оближе влагалище, за което се твърдяло, че има вкус на
развалена скумрия

Какво било учудването на учените, когато се оказало, че за 40% от доброволците нарочената за "миризливка" вагина далеч не била толкова неприятна, а напротив, предизвиквала кулинарен ентусиазъм. Според учените вероятното обяснение на феномена се съдържа в непознат досега за науката вид феромони, които се отделят при сексуална възбуда. Ако мъжките и женските антитела съвпадат, вкусът на половия орган за рецепторите около небцето е повече от приятен. Дамите, които плюят, не просто са "гнусливки" по природа, а имат различни антитела от своите партньори. Обратното, онези орални майсторки, които гълтат лакомо семенната течност, инстинктивно предусещат полезните є свойства и затова бързат да се запасят с незаменими ензими и белтъчини.

По следите на оралния кивот...

ПЪРВАТА документирана в историята "свирка" е извършена преди около 3 милиона и 200 хиляди години.
Тя е дело на прочутата праисторическа жена Люси. Нейният скелет е открит през 1974 година в Етиопия. Според френския палеонтолог Ив Копен Люси е практикувала някакъв вид "палео-фелацио". Не е ясно обаче на базата на какви доказателства френският учен прави извода, че жената живяла в Северна Африка преди три милиона и двеста хиляди години, е правила свирки на партньора си. Вероятно за това има възможно обяснение във въглеводородните анализи на зъбите є , които се оказали изкуствено "ритуално" притъпени. Според Ив Копен в някои праисторически култури на жените нарочно са избивани предните зъби, за да не причиняват болка на партньорите си при практикуването на орална любов.
Първото истински документирано в историята засмукване на мъжкия полов член идва от делтата на река Нил. Древните египетски жреци разказвали историята за великия бог Озирис, който вероломно бил убит от своя по-малък брат Сет. Тялото на Озирис било разчленено и хвърлено в Нил. Сестрата на Озирис - Изида, събрала парчетата , но сред тях липсвал фалосът. За да вдъхне живот в тялото на брат си, Изида изработила изкуствен полов член, поела го с уста и го засмукала. Така според египетските жреци върховната богиня съживила тялото на мъртвия бог.

Няколко съвета за кулинарно обладаване

ДА си експерт в лизането на вагина, е цяло изкуство.
Хората с дългогодишен орален опит съветват да се започне със закачлива предигра: сухи целувки от вътрешната страна на бедрата, леки докосвания с пръст по контурите на вагиналните устни, бързи облизвания с върха на езика. Когато дамата е готова за оргазмения маратон, мъжът трябва да прояви изобретателност и импровизация.
Сексолозите са категорични, че в оралното завладяване трябва да участват всички части на езика, да се сменя ритъмът на близането и , най-важното, да не се забравя работата с пръстите.
Първо, мъжът трябва с плавни движения да обходи очертанията на вагината, като спира по-продължително на клитора. За по-голяма възбуда в най-напрегнатите моменти съветва силният пол да плюе лекичко върху овлажнената от възбуда "ягодка".
На втория етап от оралната игра в забавлението може да се включат и устните. Мъжът притиска с уста външните ръбове на вагината и пъхва лекичко езика си в нея. В този момент е добре да участват и пръстите. Нещо твърдо във вагината, докато езикът дразни клитора, може да побърка партньорката ви. На третия етап мъжът и жената са силно възбудени.
Тогава онзи, който извършва оралните упражнения, може лекичко да удря с език набъбналия клитор. В този случай сексолозите предлагат техниката "писане на азбука" - езикът изпълнява ролята на писалка, а клиторът - на тетрадка... Целта е с език да изпишете всички букви от азбуката върху черешката на партньорката си. Когато всички задръжки паднат и от вагината потече сладка мъзга, можете да смучете жадно клитора и с пръстче да стимулирате областта между вагината и дупето на вашата партньорка.