Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКИ: Евгени Цветков
СНИМКИ: Евгени Цветков

Разплакана и окована в белезници 21-годишната Габриела Медарова влезе в съдебната зала, охранявана от шестима униформени. 

На 9 срещу 10 май тя разби носа на 21-годишната студентка Катя Ангелова, която празнувала рожден ден. Това стана в тоалетната на нощен клуб в Пловдив, където Медарова до неотдавна се изявявала като танцьорка. Побойничката излязла от кабинката на WC-то, заедно с гаджето си Пачо и светкавично нанесла кроше на момичето, което не познава. 

"Прилошало й е, залитнала, опитала да се подпре на вратата и с нея, без да иска, ударила рожденичката", обясни адвокатът на Медарова Орлин Търновалийски. 

Пострадалата обаче е категорична, че танцьорката е нанесла удар в носа с юмрук. Прокуратурата иска постоянен арест за Габриела, която пияна и дрогирана преди месец потроши 10 автомобила. След като престоя три дни в ареста, тя беше пусната под парична гаранция първоначално за 20 хил. лева, а в последствие намалена на 5000.

Според обвинители, действията на девойката се превръщат в рецидив и то по време, когато е на свобода срещу парична гаранция.

Според защитата, имало снимки от камери, от които не се виждало, че Медарова е посегнала на рожденичката Катя. 

Мярката на Габриела се гледа в най-малката зала на Пловдивския районен съд. Това наложи журналистите да бъдат изкарани навън, защото нямало място. Единствени останаха родителите на танцьорката и гаджето й Пачо. Сега е обвинена в нанасяне на телесна повреда по хулигански подбуди. В момента съда заседава.